29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Arkadaşlar en son tahminler neler ?
-
@kenan evet haklısınız yazmıştınız siz sizin itiraz edip etmediğinizi bilmediğim için itiraz edenin ösymden aldığı cevabı yinede paylaşmak istedim. Hayır önceden neden bir açıklama yapılmıyor ki
-
benim gibi sürekli doğrularını hesaplayan ruh hastaları var mı? ya elim kaydıysa filan diye düşünüyorum. soruyu çözecek aklım var ama doğru kodlayacak şuura sahip değilim sanki
-
@yourdreams 83 ün sonu veya 84 ün başı diyorum puan olarak son tahmin inşallah daha az olur.
-
@toranj bende acaba uyduruyor muyum aslında yanlış yaptım da doğru mu sayıyorum diye kafamda sürekli kuruyordum bu daha kötü.
-
@yourdreams 82.5 puan diyorum yazın bunu.
-
kaldı 2 gün. kazanmak, kazanmamak çalışmak kadar nasip kısmet. çoğumuz kaybedecek. azımız kalacak. kazanacaklara şimdiden hayırlı olsun
-
@toranj hocam ben sinav aninda son kontrolde farketim, normalde d yapmisim ama optige a isaretlemisim. Oyle 5-6 sorum vardi. Bunu idari yargi alan kisminda farkettim. Hala icimde bi korku var ortak alanda da varmıydı diye. Hayırlısı ama ne yapalım.
-
@ezo onu da düşünüyorum acaba doğruların etkisi altında mı kalıyorum diyezor bi süreç mezun olduktan sonra hazırlandığım ilk sınavdı . özel anlamlar da yüklemiştim o işleri yapamazsın burda direksiyonu kırdın kırdın diye. ama süreç beni kırdı. çok pişmanım 1. sınıftan sonra okulu bırakmadığıma o zaman anlamıştım halbuki
-
@1umut benim de maliye de bi sorum öyleydi hocam. evde de denemelerde yapıyodum öyle aptallıklar. çok çok dikkat ettim ama insanın aklına herşey geliyor
-
@yourdreams 83,2 diyorum ekran fotoğrafı alın ;))
-
Dün arkadasimin kardesinin sma hastasi oldugunu ogrendik. Universte sinavina hazirlaniyordu kizcagiz, tek sorunlari deneme sonuclariydi. Ama simdi ocaklarina ates dustu. Uzuluyoruz ediyoruz ama sadece bi sinav icin uzulmek bile nimet. Allah buyuk dert vermesin kimseye, saglikla sinav etmesin gerisi gercekten bos.
-
Ben de 82,4 diyorum
-
@ecem 83 puanın altına düşmez yıllardır sınava girerim 83 ün altına düşmesinin tek ihtimali sınava küskünlerin oranının fazla olması şartıyla bi ihtimal
-
Hem sınavlara hem devlete küskün bi kitle var benim tanıdığım 2 kişi sınava başvurdu parayı da yatırdı ama sınava gitmedi mülakattan yine eleniriz dediler değmez dediler ikna edemedim
-
Tahminler baya yüksek:)
-
82,3 (82,6 yazacakken içime bir anda doğdu ve farketmeden 82,3 yazmışım)
Bence 82,3 olacak. Dayanağım hislerim
-
@kafdağınınarkası keşke parayı yatırmasalardı.benim girdiğim sınıfta da 5 kişi girmedi
-
61 e 18 ya da 19 un da sıralaması 120 civarlarında gelmiş 2015 sınavında . sanırım aşağı yukarı ortalama değişmiyor.ki 2015 sınavına çok çok kolay diyorlardı
-
80-82 puan arası