29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@mr-aday hocam son bir ay çalıştım kanuna giremedim o yüzden. aslında çalıştığım kitap kanun odaklı anlatıyordu, maddeler üzerinden gidiyordu. ama geri zekalı adamlar sadece müdürü yazmıştı kitapta.
-
@hagihagihagi vd sisteminde ne yazdığının önemi yok uygulama kanuna şekil veremez.
-
@mühlet, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@xxyz gerçekçi olduğu için üzüldüm zaten
Sizin netler nasıldı? Diğer tahminlere göre yine gerçekçi olmuş ama açıklanmadan bilemeyiz bence alan 57 58 umutlanmalı diye düşünüyorum
-
@rootofallevil valla hocam ben de bugün sorulara bakınca 2 soru geri düştüm 57 bekliyordum 55 te umudum kırıldı bugün, her işte bir hayır vardır diye avunuyorum artık
-
@xxyz 55 25 hocam, birkaç soru var hatırlamadığım onları da hiç hatırlamıyorum yani sıfır
-
@kubra111 kaymakamlıkta 75 net üstü diyorlardı o kadar tartıştık 70 net dolmadı bunda da 300. kişi makul bir seviyede olacaktır tahminim
-
@pablomu Bu platformda gerçekten makul insanlar var da facebook bir tuhaf , yüksek yapanlar bile kazanacağını bile bile ileti atıyorlar olur mu, kalır mıyım diye. Öyle olunca bizde hiç umut kalmıyor haliyle
-
Önceki sınavlarda 3 ayrı sayfaya 3 ayrı net yazanları da gördük, bilemeyiz ama özellikle Facebook çok güven vermiyor bana. Açıklanınca öğrenicez herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
@pablomu hocam kaymakamlık kadar düşmez bu sınav bence. iki sınavada girdim bu sınav daha kolaydı. 25 55 kadar düşür belki.
-
@mühlet facebooka çok girmemek lazım galiba bu ara sanki 10 15 kişi 65 alan doğrusu yazsa derim ki sınav kolaymış demek ki 60 doğru abartılacak bir rakam değil kolay olduğunu göstermesi açısından
-
@fc-real-gdp hocam ben de o civarda bekliyorum idari hakimlik tabanini 80 79 civari kaymakamlık da 76 doğru gibiydi netsiz düşünürsek zaten
-
@kubra111 Hocam ben baktigimda hep oyleydi. inanin ben de cok istiyorum sizin dediginiz gibi olmasini. sinirin dibinin dibindeyim cunku:) ama genel intiba boyle.
-
Facebook’ta biri 2016 idari yargı sonucu ekran görüntüsü paylaşmış
58/26
sıralama 64
Puan 87,5 -
@xxyz, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Facebook’ta biri 2016 idari yargı sonucu ekran görüntüsü paylaşmış
58/26
sıralama 64
Puan 87,5Tesekkur ederim benimde ayni netler benim icon cok iyi oldu mulakata kalirim heralde sinav kolay diyorlar ama
-
@fc-real-gdp hocam kaymakamlıkta sorular açıklandıktan sonra mı uçuyordu millet? yoksa açıklanmadan önce mi?
ben 2016 da ilk 50 deydim . mülakattan elendim. bu sınav daha zor geldi bana . o zaman 85 doğrum vardı 89.7 almıştım. şimdi 57 ye 20 yaptım. paylaşımları görünce hiç ihtimal yokmuş gibi görünüyor 57 ye 20 için -
@mehmet122 sapma konusunu hiç bilmiyorum
-
@halimizduman hocam ben kaymakamlık icin 71-72 doğru tahmini yapmıştım. açıkçası kaymakamlıkta çok uçan yoktu bu forumda, başka yerleri takip etmiyordum. sizin kazanma ihtimaliniz zor bence.
-
58/12
25/5300 e girermiyim arkadaşlar ?
-
@mühlet Hocam facebook sonuclarina gore mi yapmis ismail hoca tahmini?
-
Ben doğru sayısı olarak barajın 80 üzerine çıkmayacağını düşünüyorum. Burda puanlari yazanlar oldu faceden de takip ediyorum. 2016 2018 kiyaslamasina gelecek olursak; 2016 kesinlikle daha kaliteli bir sinavdi. Zorluk açısından ise ders ders bakmak gerekir. Mesela; matematik ve vergi 2018 de kesinlikle daha zordu. Borclar ve ceza da 2016 daha zordu. Herkesin hakkinda hayirlisi ama baraj İsmail Ercan'in tahmini kadar uçuk olmayacak bence.