ETKB 20 Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@akademili Ekonomi demişler hocam. Gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz. Merkez olmadı mı sizin?
-
@bluephantom yok be hocam elediler sağ olsunlar..! Buralara koşturcaz artık.
-
@akademili Canınız sağolsun hocam. Yılmayın. Moral bozmaya hiç gerek yok. Asılın hocam.
-
@bluephantom kısmet sayın hocam,belirli bir seviyeden sonra pek de bir şey denilemiyor açıkçası..
-
İktisat 92.34 ile 2 tane vesikalığa yazık etmemek adına başvuru yapmıyorum arkadaşlar..Başvuranlara başarılar..
-
@akademili Gelmez mi diyorsunuz hocam?
-
@bluephantom çok çok zor hocam..İktisat için 94 altına imkansız gözüyle bakıyorum.Bir ihtimale 93.8 ler belki gelebilir..
-
@akademili hocam yinede başvurun bence. Olurda gelirse çok üzülürsünüz.
-
Isletme gecen yil kacla kapatti bilen varmi acaba 90 puanim 43. Sira
-
@mrnobody orası da doğru..
-
@dnd geçen yıl 86.9 la kapattı. Sıralama olarakta branş bazlı 161. Kişi mülakata girdi. Geçen yıl işletmeden 4 kişi aldılar mülakata 16 kişi girdi ama şöyle bi durum varki istenen puan türü p2 idi. Sizin sıralama nedir hocam bu arada?
-
@mrnobody 43 hocam
-
@dnd pardon hocam yazmışsınız ben görmemişim. İkinciyi de bulduk. İki kişi daha çıkarsa boşuna başvurmama gerek yok demektir.
-
@mrnobody öyle düşünmeyin kimin kazanip kazanamayacagini yalniz Allah bilir puaniniz iyise basvurun ing sinavida var icinde malum herkes yapamiyo
-
@dnd ing. yok hocam bu direk mülakat. İşletmeden 1 kişi alacaklar 4 kişiyi mülakata çağırıyorlar. Benim branş bazlı sıralamam 66.
-
@mrnobody afedersiniz hocam sinavlar birbirine girdi baska kurumlarin klavuzuyla karistirmisim
-
@mrnobody bizede gelmez belkide
-
@dnd est. hocam olur öyle benimde başıma gelmişti aynen biraz yüksek kapatacak gibi. 1 kişilik ilan sonuçta.
-
@mrnobody hayirlisi artik
-
Uluslar kaça düşer tahmini olan var mı ?