29 iletişim uzman yardımcılığı
-
@sinavparambitti teşekkür ederim hocam sagolun.
-
@karar elinizde varsa paylaşır mısınız hocam?
-
Bende Anadolu Üniversitesinden çok belirleyici çapta bir İngilizce sınavı beklemem ama kurum kritik hale gelmiş durumdayken farklı kaynaklardan beslenirler diye düşünüyorum.
-
@cevatcobanli444 arkadaşın paylaştığı byegm 2012 soruları yetti bana
-
Bir ales kitabı kanunların cıktısı az da tarih cografya yeter heralde İngilizce problemi olmayanlara. Yıldırım Beyazıt İn yapmadığı iyi oldu sınavı.
-
@sbf13 öyle gibi görünüyor. ama esas mesele ikinci yazılı sınavın nasıl olacağı ve neleri içereceği. içerik hiç belli olmadığı için kimse ona yönelik hazırlık da yapamıyor.
-
@detrimental, içinde söyledi: 29 iletişim uzman yardımcılığı
@sbf13 öyle gibi görünüyor. ama esas mesele ikinci yazılı sınavın nasıl olacağı ve neleri içereceği. içerik hiç belli olmadığı için kimse ona yönelik hazırlık da yapamıyor.
Hocam herkesi kendi alanından yapıcaz dediler ben sordum da bizim için kpss ayarında falan olur diye tahmin ediyorum. Belki uluslar agırlıklı olur biraz.
-
beni ingilizce endiselendiriyor bu sinavla ilgili. BDDK sinavina gecen sene bunu onemseden gittim ve guzelce boyumun olcusunu aldim. bu sinavda da oyle olabilir mi? o seviyede zorlarlar mi dersiniz?
-
657'den kaçıncı maddeye kadar sorumluyuz?
-
iki elin parmak sayısını geçmeyen bir ilan için bence çok düşünmeyin. yaşadığım tecrübeler ışığında söylüyorum ..ön eleme herkes giriyor hadi geçtik diyelim alan onuda geçtik diyelim..işte bura çok önemli mülakat.. oraya kadar geldik mi referansın yoksa iş biter.. Kısaca YEDİRMEZLER.. Bu kadar sıkıntıya gerek yok adamlar bizimle eğleniyor.. sırf ilan olsun diye çıkmışlar malum seçim var dolu dolu görünsün (1kisi icin ilan açıyorlar bazı kurumlar). Yoksa sn Cumhurbaşkanı tek imza ile bu kadroları doldurur...Ha bu kadar sıkıntıya girerim 10 kisiden biri benim aranılan adamım diyorsan ..sınav herkese açık kadro herkese açık mı sonunda anlarız... Teşekkürler
-
İletişim teorileri notu ve mevzuat notlarını paylaşabilecek var mı?
-
Merhaba dostlar. İletişim Uzman Yardımcılığı mesleğine giriş, sınav, değerlendirme, uzman yardımcılığı tez yeterlik vs. ile maaş özlük hakkı gibi tüm detayları MESLEK TANITIMI yazımızda bulabilirsiniz;
Buyrunuz https://www.tercihiniyap.net/meslek/cumhurbaskanligi-iletisim-baskanligi-uzman-yardimciligi-h6412.html -
Kazanılması İngilizce olmadan mucize gibi ?
-
@paretowilfredo hocam ilanda önelemeden sonra 20 katı alana daha sonraki sözlü aşamasına 4 katı çağırılır yazıyor ama sizin yazıda hatalı galiba kontrol eder misiniz tekrar.
-
@kaymakam Düzelttim dostum 20'ye 4 olcak 4'ü direk sınav kısmına yazmışım karıştırıp 2000 kelime olunca yazı nevrim dönmüş yazarken. Sağolasın hallettik şimdi
-
@paretowilfredo rica ederim hocam Bende sizin yazılarınızı önemseyerek okuduğum için fark ettim yoksa hatanızı arama gibi bir niyetim kesinlikle yok
-
@kaymakam Estağfurullah dostum. Hiç öyle düşünmedim İyi ettin tabi ki insanız biz de eksiğimizi dostlar gösterecek ki daha faydalı işler çıkaralım ortaya Var olasın.
-
iletişim teorileri notu olsaydı güzel olurdu varsa paylaşır mısınız acaba ?
Burada paylaşınlar hep farklı farklı sanırım doğru olan bir not yok. -
Merhaba ilk defa bir kurum sınavına giriyorum da acaba bu tür sınavlarda türkçe soruları Ales tarzı mı yoksa dilbilgisi de var mı Kpss 'de olduğu gibi
-
Sorular sayısal mantık şeklinde mı gelir (Alesteki gibi) yoksa ezberden devam mı eder bilemiyorum. Ama ben nedense üniversitelerin yaptığı statik sınavların güncelli takip ettiğine pek şahit olmadım, bu nedenle sorular eski usul (Karekök, üslü, çarpanlara ayırma, oran-oranti vs.) en azından genel yetenek kısmında gelebilecek olan matematik soruları.