29 iletişim uzman yardımcılığı
-
@antimülakat belirleyici bölüm ingilizce olacak gibi.
-
@onuktekin iletişim ve İngilizce olacaktır.
-
Arkdslar cıkmıs sorulara baktıgım kadarıyla tarih kısmından kastedilen basın tarihi falan mı? Gördüğüm kadarıyla hep o tip şeyleri sormuslar. Bilgi ya da fikir sahibi olan var mıdır?
-
@newworldorder iletişim bölümü için geçerliymiş o basın tarihi:) sonradan fark ettm
-
@antimülakat iletişim kuramlarında çok fazla soru yok aslında.
-
nasıl çalışılmalı arkadaşlar özellikle ingilizce ve iletişim teorileri için soruyorum..
-
Alan sınavı klasik mi olur test mi olur?
-
çıkmış sorular zombi gibi nasıl gelecez üstesinden bilemiyorum
-
@sinavparambitti hocam İngilizcesi zor mu olur? 30 soru mu İngilizce.?
-
@onuktekin hocam kurum mevzuatı dediği nedir? Kanun falan mı?
-
@tükendikagrubu kurumu aradım yds seviyesi dediler
-
@kaymakam o zaman dıger alanlardan cok ıyı yapmak gerekıyo. 30 soru mu İngilizce hocam
-
@tükendikagrubu
Hocam soyleyince söyledi oluyor. Şurasa hepsinden bahsettik yazdık bırak burayı okumayı ilanı okumamışsın etme eyleme yav... İş sahibi olacaksın Hocam inş, biraz baksan senin için iyi olmaz mı? -
@tükendikagrubu Hocam konu içinde arkadaşlar açıklamışlar.Ben de o kadarını biliyorum.
-
@adamslani06 hepsını okumadım. Okuruz. Ayrıca ben size sormadım ki. Sonucta bılmedıgım bır ılan.
-
@onuktekin sağolun hocam. Incelıcem ılanı. Düzgün cevap verdıgınız ıcın ayrıca tesekkur ederım.
-
@tükendikagrubu
Elbette bana sormadın fakat bu sayfa, sorduğun kişilerle senin arandaki diyaloğa vesile olmasından ziyade herkesin interaktif konuşma gerçekleştirdiği bir ortam malumun.
İlanda alenen belirtmiş Hocam 30 İngilizce sorusu sorulacaktır diye, sen yine de 2 kez sormuşsun. Geçtim burada yazılanların okunmasını zira bazen yetişemiyor insan fakat ilana da mı bakılmaz ben işin orasındayım.
Neye müdahil olduğuma gelince, yeni her bilgiye aç olarak ilan başlıklarının takibini sağlarken, ilanı okumaya bile tenezzül etmeyen birinin sorularına rasgelince kendimi sorguluyorum ondan olsa gerek. Neyse Hocam Allah selamet versin. -
@tükendikagrubu Estağfurullah hocam rica ederim. Mevzuat kısmını açıklamamışlar ilanda ama buradaki arkadaşlar arayıp sormuş ben de o kadarını biliyorum işte.
-
@onuktekin tekrar teşekkür ederim hocam.
-
@tükendikagrubu dürüst olmak gerekirse sınavı egerki anadolu universitesi hazırlarsa kurumdan zor olsun sinav emri gelmedikçe ingilizce yds 60 seviyesinde olan biri 30 sorudan 23 tane yapar