İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
O kadar aradık dilekçe yazıp faks çekmekle uğraştık ama yine listeye koymuşlar. Yazık günah
-
Feragatleri dikkate almamış iş kur kendilerini aradığımızda dilekçe yazıp fax gönderin feragatlar için demişlerdi şimdi de dikkate almamışlar. Ayıp cidden.
-
Açıklanmış benim yetmedi ÇEEİ 90.13 ile kapatmış.
-
kamu kacla kapatmis arkadaslar
-
0.20 puanla mülakatı kaçırmak, ov yeah
-
@nairu 89 kusurle
-
Arkadaşlar kamu yönetimi bölümünden listedeyim yalnız belgeleri nasıl yollayacaz postayla mı elden mi? Cuma mesai bitimine kadar süre verselerdi bari
-
İktisat 92.68
maliye 94.72
çeko 90.13
kamu 89.87 de kapattı -
Ne güzel insanlar var burda. Başkalarının hakkına girmemek için dilekçe yazmakla,faks göndermekle uğraşmışlar.
-
Pardon günleri karıştırdım 1 şubat cumaya geliyormuş.
-
aşk olsun işkur başvuru ekranınız süperdi. cumaya kalınca sandık feragatları dikkate alırsınız. başka yerlerde kazananları yine listede görüyorum
-
@duygu55 feragat edenler vardı.
-
@daisy evet ama arkadaslarin dedigine göre dikkate alınmamış
-
94.5 puanla başvurdum şaka gibi gelmemiş.
-
İçerde olanlara başarılar . 2017 KPSS P30 da 90 civarı puanı olan biri sıralamasını söyleyebir mi ?
-
Belge teslimi nasıl olacak belirtilmemiş? Yol ve konaklama masrafı yapmak zorunda kalacağım. Yarın duyuru sayfasındaki telefonlara ulaşırsam sorarım postayı kabul edip etmediklerini.
-
@öğrenci Geldi mi hocam size?
-
@bluephantom Geldi hocam bir de bu mülakattan elenelim bakalım.
-
@öğrenci Ah! Sevindim. Hemen enseyi karartmayın. Ne olacağı pek belli olmuyor. Bu öncelikli sizin için diğer pozisyonlara göre?
-
rekabet uzman yardımcılığını kazanıp listede olan iktisatta 3 arkadaş buldum. diğer kurumları da baksak 10'u bulur. mülakattakilerin şansı 10/40'tan 10/25'e kadar gider