İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
@bluephantom Hocam valla artık pek sevinemiyorum. Mülakatlarım kötü geçse de eleniyorum iyi geçse de eleniyorum. Onun için pek umursamıyorm artık.
-
@metehan 92,07 puan sıralama 4 yıl 2018
-
@ahmetcky sağol hocam ama 2017 puanını merak ettim . Çünkü 2018 puanlarına göre epey bi dengesizlik var .
-
@ahmetcky bu arada sizin puan da çok düşükmüş gerçekten sıralamaya göre 2017 olsa çok daha yüksek gelirdi sanırım
-
Arkadaşlar feragat eden arkadaşlar pazartesi bu sonuca itiraz etmemiz için yardımcı olabilirler mi acaba iktisat 92,58 neredeyse kıl payı bir kişi bile listeden çıkarılsa ihtimal var yardımcı olabilecek arkadaş var mı bu konuda.
-
T.C Kimlik Numarası beyanı ne oluyor arkadaşlar ? Birde elden başvuru zorunlu mu ?
-
@giallorosso o kimlik fotokopisi oluyormuş. Temiz bir a4 e aşağıda belirtilen TC kimlik numarasının tarafıma ait olduğunu beyan ederim yazıp imzalıyormuşuz.
TC kimlik no beyanı ne demek yav saçma saçma şeyler kpss sonuç belgesini diplomayı özgeçmişi alıyorsun zaten -
@rootofallevil reis ben sana diyorum bak bu kurumlara başvurmak kpss derece yapmaktan zor. Kırtasiyeci kötü bakıyor artık kızına yürüdüğümü sandı geçen neden sonuç belgeni çıkartıyorsun sürekli anladık derece yaptın diyor.
-
Endüstri mühendisliğini neden açıklamamışlar arkadaşlar
-
@adalet bu sene çok farklı bir sene acayip işler dönüyor alım alanı geniş ama sayısı dar hep aynı kişiler giriyor gibi
-
Kurumu başvuru çekmek için aradığımda '' yok başvuru çekmek falan nereden çıkarıyorsunuz bunları '' tepkisini almıştım. Yine de arkadaşları dinleyip dilekçeyi fakslamaya çalıştım bir saat falan onaylamadılar tekrar tekrar deneyince sonunda onaylamışlardı. Gerçekten inanılmaz feragat edenleri listeye almak bir de dilekçeleri dikkate alıyomuşcasına oyaladılar kaç gündür..
-
@gagelessh Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum hocam. Pazartesi aranmalı...
-
@fg94 en azından mülakattaki arkadaşların şansı artar ne diyeyim.
-
@GialloRosso üniversitede derslerde bürokrasinin yol açtığı kırtasiyecilik sorunu nedir diye sorardım meğer buymuş. Bunun basit yolu sistemi e devletle entegre etmek. Duyurular kısmında belirtilen formu online doldurup çıktısını alacaz, ıslak imza atıp fotoğraf yapıştırdıktan sonra taratıp sisteme yükleyeceğiz bu kadar basit. İsterlerse diplomayı da taratırız, sistem üzerinden kpss sonuç belgesi adli sicil kaydı askerlik durum belgesi otomatik geliyor zaten..
Hocam bu işler zor değil ya -
Kurum feragatleri dikkate alıp pazartesi mesai bitimine kadar listeleri düzenleyemez mi? 0.1 le kaçıran insanlar var yazık günah herkes emek veriyor.
-
@yunusemre_58 yazık üzülüyorum valla daha ne yapabilirim.
-
@fg94 ben salı sabah aradığımda faks çekin halledelim dediler hatta benden önce de birisinin aynı şekilde aradığını bu şekilde yapıldığını söyledi.
-
@merkil şaka gibi.unutmuşlar mı ?
-
@paretowilfredo keşke gelse de bizi aydınlatan bir mülakat hazırlık paylaşımı yapsa
-
@gagelessh unutabilirler bence pazartesi hep birlikte arayalım belki bişeyler olur.