İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
@serhats Dostum şu dönemde makul süreyi aşmış hiçbir AÇSHB alımının ne zaman açıklanacağı bilinemez. Ancak Bakanlık kuruma yollar, o zaman açıklanır. İş teftiş, Sgk Teftiş 1.5 yıl ve 1 yıl oldu. Kimsenin bilgisi yok malesef.
-
İşkur 3 yılda bir merkez kadro için ilana çıkıyor bir önceki ilana 30 Aralık 2015'te çıkmışlar sonuçlar 16 Aralık 2016'da açıklanmış. Bizim ilan da aynı tarihte yayımlandı ben buradan 15 aralık diye tahmin ediyorum. Sadece merkez uzmanlığı değil iş ve meslek danışmanlığı alımında da 1 yıl sürmüş. Bu durum işkur için gelenek haline gelmiş maalesef
-
Merhaba.
Bende bu bakanlığın bir başka alımına girmiştim. Mülakat süreci 28 Martta son buldu. Ancak sizlerinki gibi bizimkide açıklanmadı ve ne zaman açıklanacağına dair bir bilgide yok. Halihazırda bu bakanlığın açıklamadığı 4 mülakat mevcut. Bu mülakatlara girenler toplu hareket edip sesimizi duyuramaz mıyız. -
@kyloren ben bu post altında mülakata girmedim aynı skeilde bende başka mülakata girdim ve birlik olup özellikle bu bakanlığa baskı yapilmasi taraftarıyım bi zincirleme kazaya döndü durum zira sürekli mülakatlar bırikiyor.guy ilanı nda olduğu gibi gazeteye ilana kadar herseye varım. Böyle bi etkinlik düzenlenmeli.
-
@dahagencimben Bende aynı fikirdeyim hocam gazete ilanı olur, haber kanallerının eahatsap ihbar hattı olur , başka türlü ses getircek etkinlikler olur forum haber yapar her yerde paylaşılır ama bakanlıgın tüm mülakatları tıkandı tukanmaya da devam ediyor son yapılan sgk denetmenligindede gördük bunu ne gerekiryo yapalım ..
-
@iktisat2009 yapalım hocam da örgütlenme çok zor oluyo bu ibf mecrasinda. Onu napicaz?
-
Bence önce 4 mulakatina sayfalarına yazalım bu bakanliktan mulakat bekleyenler i tek bi sayfada toplayalim. Oradan haberlesiriz.
-
Hocam ben sonuç beklemiyorum. Ancak kurumun süreçleri bu kadar uzatması ümitleri kırıyor. Gerçekten bunun için bir adım atılmalı. Twettardan yaptığıniz etkinliklere katılıyorum fakat bunun yeterli olduğunu düşünmüyorum. Özellikle çsgb nin bu tavrı ciddi mağduriyete yol açıyor. 2017 senesinde yapılan iş teftiş açıklanmadı . İstihdam aynı şuan SGK yine aynı. Bence çsgb başlığı altında toplanıp çözüm önerileri ve aktif bir hak arayışı benimsenmeli.
-
@Müşrif kesinlikle hocam bence burda olup kpss a grubu faceden olmayan yoktur.Ama Ordan olup burda olmayan vardır. Bence face de bunu duyuralim
-
@dahagencimben sayfa actim hocam
Arkadaslar hepimizin sorunu biliyosun uz .aile çalışma ve sosyal hizmet bakanliginin mulakat açıklama sürecini uzatması. Farklı. Kadrolar da olsa bi yığılma oluyor.hepimizin mülakatlar aciklansin diye bişeyler yapalım birlik olup.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5712/asdep-çıklanmayan-mulakatlar -
Etkb uzman yardımcılığı açıklanmış bizimkine ne kadar var daha
-
Sgk müfettişlik sonuçları açıklanmış. -
arkadaşlar bugün sgk teftiş açınlandı açshb nın avukatlık alımıda açıklandı inşallah bizim alımda açıklanır yakında diye düşünüyorum :))
-
Akradaşlar ne zaman acıklanacağına dair bir duyum var mı?
-
Yakın zamanda kurumu ya da bakanligi arayip durumu soran oldu mu?
-
Haber yok mu arkadaşlar ?
-
Bakanlığı aradım işkurdan bilgi alabilirsiniz dediler, işkuru aradım bilgimiz yok duyuruları takip edin dediler. Altı üstü sözlü sınav ya bu kadar bekletmenin manası yok!
-
@paretowilfredo üstad istihdamla ilgili kulağına gelen yeni bir durum var mı??
-
Ya bu sınav niye açıklanmıyor Allah aşkına!
-
@RootofAllEvil hepimiz aynı şeyi merak ediyoruz hocam. Sanırım bu bekleyiş uzun bir süre daha devam edecek gibi