YTB Uzman Yardımcısı İlanı 2019
-
Arladsşlar ben başvuruyu yaptım fakay sonradan baktığımda bazı ekleri açmak istedim hata verdi. Böyle dueumda olan var mı? Kurımı aradım mail atın durımu dediler fakat sönüş olmadı.
-
Yurtdışında ciddi araştırmalara imkan tanıyan bir kurum. Daha öncede belirttiğim gibi Balkan kökenli ve Türki Cumhuriyetleri kökenli ve Türkiye'de okuyan arkadaşlarımıza ciddi avantaj sağlanıyor. Bu türden bir göçmenlik varsa ve oralarla bağınız kopmamışsa kurum mülakatında avantajınız var demektir.
-
@antimülakat hocam bu saydıklarınız mülakattan önce de avantajlı bence..
Ne de olsa puanlar liste halinde yayınlanmıyor, sadece kazananlar yayınlanıyor.. -
Ya da yayınlanıyor da ben mi yanlış anladım.. Sadece kazananlar yayınlanacak diyor ilanda.
-
@hacım doğrudur hocam. Zaten daha çok o ülkelerde çalışma yapılıyor. Balkanlar bu iş için çok önemli. Yüksek lisanstan bir arkadaş burada uzman olarak çalışıyordu, çocuk Kosova göçmeniydi, İstanbul'da iktisat mezunu olarak öylesine başvuru yaptım dedi tabi dil puanı varmış. Direk aldılar dedi. Çok ümitli değilken kazandım diyordu. Bu arada tezini de Kosova üzerinden yazdı. Bazıları gerçekten muhteşem avantajla yaşıyor hayatı.
-
@antimülakat haklısınız hocam..
Kurum gerçekten kariyer için çok güzel bir yer.
Aslında mantıken düşünürsek, hitap ettikleri yerlerde yetişenleri almaları doğal. Ama o zaman ona göre ilan vermeleri gerekir.
Mesela dese ki 3 kontenjanı yurtdışında yetişenlere ayırıyorum, diğerlerini ben yetiştiricem vs. gibi... Böylece en azından bizim gibileri umutlanmaz veya ona göre hesabını yapar..
Şu sınava mesela Almanca ile girecek olan bana kalırsa her halükarda öndedir, Almanca bilen biri de muhtemelen Avrupa'da yaşamıştır..
Neyse artık, bakalım ne olacak
Allah hazırlanan arkadaşların yardımcısı olsun.. -
@antimülakat sınavdan mı ümitli değildi yoksa mülakattan mı ?
Yada öylesine cv mi bırakmış ? -
"başkanlık görev alanı" bu kısıma nereden çalışıyorsunuz arkadaşlar?
-
Başvuran arkadalar 'adli sicil beyanı' kısmına e devletten alınan adli sicil belgesini mi eklediniz? Yoksa elle bir beyan yazıp onu taratıp mı yüklediniz ?
-
Yds 3.dönemin bilgilerini getirmiyor sistem galiba...
-
Dostlar elinde uluslaraarası ilişkiler ve sosyoloji notu olan var mı ?
-
Hazırlanıyoruz ediyoruz şu sınavlara da keşke ilanı verirken konular hakkında biraz daha spesifik olsalar. Uluslararası ilişkiler denmiş de kendim ua ilişkiler mezunu olmama rağmen alan derya deniz. Ne ağırlıklı çıkacak mesela? Ya da sosyolojiden ne konuda şeyler soracaklar? Çalışıyoruz ama resmen bodoslama.
-
başvuruyu tamamladıktan sonra, sisteme tekrar giriş yapıldığında başvuru bilgilerinde herşeyi karışan bir ben miyim acaba ?
CV'ye tıkladığımda yds belgesi çıkıyor, diğerleri açılmıyor bile... -
Uluslararası ilişkiler ve sosyololoji notu var mı tekrar sorayım?
-
@öğrenci malesef hocam, neye çalışacağımızı şaşırdık zaten.. Arkadaşımızın dediği gibi resmen bodoslama çalışıyoruz..
-
Başvuru yapan arkadaşlar sizin başvurunuz değerlendirildi mi acaba? Başvuru sonuçlarım kısmında ne yazıyor sizin hesaplarınızda?
-
@leyli Henüz değerlendirilmiş bir başvuru sonucunuz mevcut değildir. Başvuru sonuçlarını sistemden takip edebilirsiniz.
-
@öğrenci siz ne zaman başvuru yapmıştınız?
-
@leyli aynı şey herkeste yazıyor, tahminimce başvurular bittikten sonra, yer ve saatle ilgili detay verilirken sonuçlanmış olacak..
-
@leyli 5-6 gün önce sanırım.