YTB Uzman Yardımcısı İlanı 2019
-
@arnaz
İkisi de Türkçe -
@meezunn teşekkür ederim
-
Benim de kompozisyon kısımları iyi geçti ancak çeviride zaman sıkıntısı yaşadım maalesef. İlk çeviriyi yaptıktan sonra çok az bir zamanım kalmıştı ve Türkçeden İngilizceye çeviri paragrafından sadece birkaç cümle çevirmeye vaktim kaldı. Oradan belki hiç puan gelmez bile haliyle iş diğer kısımlardan çok puan toplamama bakıyor. Hayırlısı artık hepimiz için.
-
Yazılı sınav sonuçlarının ne zaman açıklanabileceğine dair bir tahmininiz var mı
-
@arnaz tahminimce sürer en az bir hafta, sonuçta yazılı ve çeviri. Çok uzun sayfalar okunacak ve değerlendirmesi oldukça zor.
-
@ghamul1 geçmiş senelerdekiler 10 günde falan açıklanmış
-
@arnaz hocam geçmiş senelerde böyle değildi sınav sistemi, test artı klasik flandı..
Bu sefer baya farklı -
@arnaz Sınav salon müdürüne sorduğumda bu hafta kesinlikle açıklanmaz, 2 ya da 3 hafta dedi
-
@generalgeneral ben en geç 2 haftaya açıklanacağını düşünüyorum hocam
-
Var mı bi duyumu olan
-
Yarın da açıklanmazsa haftaya kalacak yüksek ihtimal
-
@ghamul1 neye dayanarak yazdın hocam bunu?
-
@ghamul1 hocam yalnızca haftanın ilk günü mü açıklıyorlar
-
Kurumu ve çalışmalarını çok yakından takip ettiğim için geçmiş yıllara bakarak tahminimi söyledim arkadaşlar.
Bu hafta açıklanır artık.. -
@ghamul1 umarım uzatmazlar hocam toplamda 140 kişi girdik zaten.Belirleyici olan ingilizce kısmı olacak tahminimce.özellikle türkçeden ingilizceye çeviri kısmı. Hayırlsı bakalım.
-
2 haftaya devirdik
-
@namı-diğer Açıkcası puanlamalar çok değişik olabilir. Kompozisyonlar genelde kurumların bol puan verip, çok puan kırabileceği alanlar.
Ben 70 sınırına kadar düşebileceğini düşünüyorum ve kurumun aktif olduğu yerlere bakılırsa dil ihtiyacına göre de değerlendirme yapabilir.
Dışişleri gibi ilanda dilleri ayırmadı ama ben dil çeşitliliğinin de önemli olduğunu düşünüyorum.
Ve bu 28 kişinin çeşitli diller bilen kişilerden oluşacağına inanıyorum -
@ghamul1 Yani en iyi 28 kişi İngilizce yaptıysa bence liste bu şekilde olmaz.. Mutlaka Fransızca da eklenir, Almanca giren varsa Almanca eklenir.
Böyle kurumlarda bu beklenir -
@ghamul1 evet hocam dediğiniz gibi daha mantıklı oluyor gerçekten.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizn güzel kurum gerçekten.
-
@namı-diğer amin hocam, hayırlısı..