İMMİB 22 Personel Alım İlanı
-
@jamiryoo Arkadaşlar,bu hafta içi açıklanacağı kesin gibi.Ben görevliye bundan sonraki süreci sordum;listeye girebilenler için mülakat en geç 2 hafta içinde yapılacakmış.
-
@tahsin989 teşekkürler bilgilendirme yer için.
-
Aradım belge kontrolleri devam ediyor siteyi takip edin diyor gün verilmedi.Bukadr uzun sürdüğüne göre 80 altı zor idari memurluk ta.Açıklansada umudu kessek.Hayırlısı
-
@alan42 Arkadaşlar,bugün de açıklanmadı,ben cumaya bırakmadan bugün açıklanmasını bekliyordum ama olmadı.Umarım haftaya sarkmadan yarın açıklanır.
-
yarına kaldıysa yarın mesai bitimine açıklanır
-
@tolga80 Katılıyorum,milletçe gerilimden zevk alıyoruz sanırım.
-
Aradım bugün açıklanıyor mu diye sordum.Önümüzdeki hafta dediler.Ne acıklıcaklar ki bukadr zor mu?
-
@alan42 Yapmayın hocam yaa,bu hafta için açılarız demişlerdi.
-
Bir de siz arayın .Her aradığımda bayan açıyordu bu sefer bir bey açtı .o da haftaya dedi.
-
@alan42 Ben salı günü aramıştım,bu hafta açıklanır ve 2 hafta sonra da mülakatlar başlar demişti.
-
İdari memur kadrosunun önlisans bölümünden başvuru yapan varmı aranızda ?
-
Mesai bitimine açıklanır kimse araması n diye demişler dir
-
Arkadaşlar P93 den başvuru yapmıştım ben ona da çok başvuru yapan olmuş mudur sizce ?
-
@esrai Grupta ben de dahil olmak üzere çoğunluk lisans mezunu olmalı,sizin alımınıza nispeten az başvuru olmuştur.
-
@tahsin989 insallah şansım olur. Sizler için de öyle tabiki.
-
@esrai İnşallah,teşekkür ederiz.
-
çok başvuran yok galiba ya üç beş kişi sadece
-
@çölkaplanı haftaya kaldi galiba adas
-
2 haftadır belge incelemesi bitmediyse burası da 85+ oldu. vay be merkez memurluklar bile kalıyordu eskiden bu puanlara
-
@desertiger abes yüksek kapatmasin da başka şey istemez