İMMİB 22 Personel Alım İlanı
-
@tolga80 İstanbul için ihracatçı birliklerinin bir de ek ödemesi oluyor 500 tl civarı diye biliyorum.
-
@evandro güzelmiş 4000 ni bulur yani kısaca memur maaşı o zaman
-
@tolga80 tam ne kadar olduğunu hatırlayamıyorum ama olması lazım hocam.
-
Bir de yüksek lisans ve doktora tazminatı var ama sadece ihracat uzmanı mı alabiliyor yoksa memur da alabiliyor mu bilmiyorum.
-
@evandro varsa öyle bişey bütün herkes içindir
-
Üstüne 4 maaş ikramiye ve 2 maaş performans ikramiyesi yazıyor sitesinde.
-
@dzndr idari memur kaçta kapattı acaba
-
@dzndr bu tabloda 10 kişi 74 e düşmüşse şimdi 9*4 =36kişide 70lere iner galiba
-
mülakatlarda ne soruyorlar galiba. bilgisi olan?
-
@alan42 en son jandarma sahil Akademisi 16 memur için 160 kişi mülakata davet etti ve bölüm sayısı daha azdı 83 küsür ile kapatti
-
@jamiryoo birisi devlet işi olarak bakılan yer öbürü ihracat birliği bence o puanlarla en yüksek 5'te olunur ama bu yıl başka bir yıl. inanılmaz bir daralma var. en basit yerler bile 90'la kapatıyor. iski mesela 85'le kapattı
-
@dzndr daha mı yüksek kapatır
-
@jamiryoo hiçbir fikrim yok. hiçbir sonuca artık şaşıramıyorum
-
Ne zaman açıklanır ki tahmininiz varmı arkadaşlar
-
2018 alımı kpss 1 ay kala yapılmış 12 haziranda ilan 13 tammzda başvuru sonmuş.16 temmuzda da mülkatlar belli olacak yazılmış.Puanlar o yüzden o kadar düşük olabilir.ilanın linki burda inceleyebilirsiniz.
https:/ /ilan.memurlar.net/ilan/42373/istanbul-maden-ve-metaller-ihracatci-birlikleri-personel-alim-ilani.html
-
İmmib’te çalışan bize ayrıntılı Bilgi verecek kimse Yok mu ?
-
Arayıp soran oldu mu ne zaman açıklancakmış?Ben dün aradım belge kontrollöri yapılıyor dediler
-
şimdi aklıma takıldı da iktisadi idari bilimler fakültesi ile iktisat işletme fark ne ? ben iktisat fakültesinden mezunum ama ona başvurdum yanlış mı yaptım
-
@zual bende siyasal mezunuyum başvuru yaptım ama kabul ederler herhalde
-
@zual sorun olacağını, sanmıyorum kabul edecektir.