İMMİB 22 Personel Alım İlanı
-
Arkadaşlar,daha önce ihracatçı birlikleri mülakatına giren var mı aramızda?
-
@tahsin989 İleti sayısı 101 ama mesajları okuyan sayısının maşallahı var,tüm bildiklerinizi değil en azından mülakat öncesi veya kurumla ilgili fikir beyan edebilirsiniz.
-
Aradım bu hafta içinde açıklanır siteyi takip edin dediler.Belge kontrolleri yapılıyormuş
-
@alan42 Teşekkür ederiz ilginize,grupta uzm 1 için başvuru yoğunluğu nasıl acaba?
-
Grupta 3 5 kişi dışında konuşan yokki.Ben idari memur için başvuru yaptm önceki yıllarda çok başvuru olmamış ama bu yıl var baya galiba.Liste açıklnınca anlarız ancak tahmin yürütmek zor gibi.
-
@alan42 Haklısınız, umarım listeye girebiliriz.
-
@alan42 forumu bilmeyen cok kişi vardır bende talebin çok olacagını düşünüyorum bu hafta belli olur
-
Açıklansa da kurtulsak meraktan
-
bekliyoruz bakalım. açıklarlar yakında inşallah.
-
idari memur için puanlar kaç arkadaşlar,ben 82 ile başvurdum
-
@iktisatsever kamu mezunu arkadaşım 92 puan ile merkezi atamada atanmayınca buraya başvurdu
-
@north-remembers İdari memurluk için mi başvurdu acaba?
-
@tahsin989 evet yds olmadığı için idari memurluk
-
@north-remembers Anlıyorum,güzel puanı var umarım olur,siz hangisine başvuru yaptınız peki?
-
@iktisatsever 82.68 ile de ben varım
-
@tahsin989 teşekkürler ben yapmadım hiç birine 78 puana gelmezdi zaten diye
-
Öğretmenler 20.000'e az diyor, bizde ise insanlar 92 ile açıkta kalıyor ve sözleşmeli bir yere mecburen başvuruyor. GSB ilanında 69 muhasebeci varken 1000 tane adını daha önce hiç duymadığım bir belgeye sahip Gençlik Lideri alınacak diyor. Yazıklar olsun.
-
idari memur için 45 kısi mi cagrilacakti
-
@dzndr o gençlik liderlerinin çoğunu da ilahiyat mezunları oluşturacak trajikomik halimize ağlayasım geldi ilanı görünce
-
@north-remembers Keşke yapsaydınız ama fikrinize saygı duyuyorum,umarım farklı yerlerden imkan doğar size de.