İMMİB 22 Personel Alım İlanı
-
@tahsin989 teşekkürler inşallah sizlerin olur güzel bir memurluk bence
-
@north-remembers İnşallah
-
@çölkaplanı 4 katı aday çağırılacak sanırım.
-
@tahsin989 36 kişi yani anladım.
-
Umarım sürpriz yapıp cumadan önce açıklarlar.
-
Açıkçası bir de şunu merak ediyorum;eğer listeye girebilirsek;mülakat tarihi sizce yakın bir zamanda mı olur?
-
@tahsin989 bir önceki alımda çok yakın bir tarihte mülakata çağırmışlardı
-
@iktisatsever Eğer dediğiniz gibi olursa ,çekindiğim şey başıma gelmiş olacak çünkü şehir dışından geleceğim.
-
@tahsin989 2018 de haziranda ilan çıkmış temmuzda başvurular bitmiş.Eylül de görev başı yapmışlar çok uzun sürmemiş. Listeye girebilmik nasip olur inşallah.
-
@alan42 Hayırlısıyla inşallah diyelim.
-
92 puanla 90 puanla 88 puanla buralara başvuru yapanların iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum. Bugün buraya girip hemen ardından istifa edip başka kuruma geçiyorlar. Normal puanlarla girmeye çalışanların önünü kapatıyorlar. Ama oradaki mülakat Heyet-i bunu bildiği için çoğu böyle kişileri eliyor.
-
@isko61 Ben bu gruba girmiyorum ama,tamamının da bu düşünce de olduğunu düşünmüyorum.
-
@isko61, içinde söyledi: İMMİB 22 Personel Alım İlanı
92 puanla 90 puanla 88 puanla buralara başvuru yapanların iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum. Bugün buraya girip hemen ardından istifa edip başka kuruma geçiyorlar. Normal puanlarla girmeye çalışanların önünü kapatıyorlar. Ama oradaki mülakat Heyet-i bunu bildiği için çoğu böyle kişileri eliyor.
NEREDEN BİLİYORSUN YA DÜŞÜNCESİNİ SANA MI KALDI 2017 KPSS DEN BERİ YA SINAVI GEÇEMEDİ YA MÜLAKATTAN ELENDİ REFANSI OLMADIĞI İÇİN ORADAN KONUŞMAK ÇOK KOLAY İSTİFA DA ETMEYECEK ARKADAŞIM BİR AN ÖNCE İŞE YERLEŞME DERDİNDE ÇÜNKÜ, O SENİN KÖTÜ NİYETİN. YETER YA GERÇEKTEN YETER.......
-
@north-remembers kardeş hayırdır?? Üstüne neden alındın arkdaşına neden alındın. Ben buraya birçok ileti yazdım Buda benim fikrim. Yaran mı var gocunuyorsun.
-
@isko61 cahille girme münakaşaya demişler cevap da vermiyorum
-
Arayan var mı kurumu ?80 üstü kapatacak galiba memurlukta puanlar hep yüksek başvuranların.Ben umudumu kaybettim.Hakkımızda hayırlıs olsun.
-
@alan42 Merhabalar,ben geçtiğimiz perşembe arayıp,net olmasa da bir zaman dilimi söylemelerini rica etmiştim,onlar da bu hafta için açıklanır dediler.
-
bu hafta belli olur. uzayacağını sanmam. devlet kurumları gibi alım yapmıyor burası. süreç daha hızlı sanırım.
-
Arkadaşlar,bugün aramayı düşünen var mı?
-
@tahsin989 çok başvuru olmalı yoksa niye uzun sürsün bende memurluğu için 84 ile başvurdum umarım gelir