2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
Benim ev ziyaretim haftaya getceklesek kismet olursa. Aldığım duyuma gore mulakatlar kurban bayramini bulacakmış. Bayramdan hemen once veya hemen sonraki hafta
-
@sikilaccisamatha hocam çok teşekkür ediyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bu arada neden o kadar uzak gibi düşünülüyor hala soruşturmalar mı bitmemiş?
-
@mryns, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
@sikilaccisamatha hocam çok teşekkür ediyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bu arada neden o kadar uzak gibi düşünülüyor hala soruşturmalar mı bitmemiş?
Sorusturmalardan ziyade, ön gorusme ve ev görüşme fasillari uzun sürüyor. Bir de bunlarin degerlendirmesi yapiliyor oda zaman aliyor.
-
@sikilaccisamatha başkan bunu nereden duydun? sayıştaydan mı yoksa tahmin mi ?
-
öngörüşmeler tamamlandıktan sonra üyeler denetçiler tarafından toplanan bilgiler bütün adayların yer aldığı defter ve ya kitap gibi bir şeyde toplanıyor gözümle görmüştüm önceki mülakatta değerlendirmelerde yapılıyor
-
@parpp, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
@sikilaccisamatha başkan bunu nereden duydun? sayıştaydan mı yoksa tahmin mi ?
On gorusme heyetinde bulunan bir bas denetciden
-
@sikilaccisamatha farklı bir başdenetçi bana mülakatların en geç 1 ay içinde yapılacağını söyledi.
-
@sikilaccisamatha farklı bir başdenetçi bana mülakatların en geç 1 ay içinde yapılacağını söyledi.
Olabilir dogrudur. Benim aldigim duyum kurbandan hemen once veya hemen sonraki hafta ama en erken kurbana yakin bi tarih
-
@sikilaccisamatha ortalık yıne çok karışık neyse hayırlısı
-
@sikilaccisamatha ortalık yıne çok karışık neyse hayırlısı
Bende ongorusme ve ev gorusmesi tamamlanip degerlendirmeler mulakat komisyonuna sunulduktan sonra cok beklenilmeyecegini ama bu surecin basli basina agustosa sarkacagini duydum. Yoksa bunlar erken biterse hemen mulakat yaparlar
-
@sikilaccisamatha 31 Ağustosa kadar adli tatil var. eğer sarkarsa Eylül'de anca mülakat olur. galiba bizim eve gelen başdenetçi ondan 1 ile 1.5 ay arası dedı.
-
@sikilaccisamatha 31 Ağustosa kadar adli tatil var. eğer sarkarsa Eylül'de anca mülakat olur. galiba bizim eve gelen başdenetçi ondan 1 ile 1.5 ay arası dedı.
Sayıştayın adli tatil ile bir alakasi yok ki son alimda mulakatlar agustosun 3.haftasi yapılmıştı
-
@sikilaccisamatha iyi o zaman ya inşallah hemen sonuçlanır
-
Arkadaşlar 2019'daki sınavı da kazanan arkadaşlar var mı burada ?
-
@parpp ben varım hocam
-
mülakat tarihleri açıklandı (22-23-24-25-26 Temmuz 2019)
-
Yarın ev ziyareti için gelecekler. Ev ziyareti yapılan var mı? Tarihler belli olmasına rağmen geliyorlar ne kadar kalıyorlar ne gibi sorular soruyorlar?
-
@süpervali hocam çok fazla kalmıyorlar. Yemek yemiyorlar çayın yanına bir şeyler ikram edersiniz. Alan ya da SAYIŞTAY hakkında soru gelmiyor.Güncel günlük şeylerden konuşuyorlar. Bazen ailenizi başka odaya alıp onlarla birebir sohbette ediyorlar. Rahat olunuz olumsuz bir şey duymadım ev ziyaretinde. Kütüphaneniz varsa oraya bakarlar. Odanıza girerler muhakkak.
-
@xxxkara kaç kişi geliyorlar
-
@efe_yakup orası belli değil hocam. Bazılarına tek kişi bazılarına iki ve fazlası. Bana sadece uzman denetçi geldi. Dediğim gibi daireler arasında farklılık var. Şansınıza artık.