2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
@best_effort ciddi ciddi tekrarlara başlamak lazım o zaman
-
@parpp üstat tekrarla olucak is değil geçen sefer bana mülakatta özgürlük ve devletin ne olduğunu ve aralarında nasıl bir ilişki olduğunu bu konuda ne düşündüğümü sormuşlardı.bence bu bir kamu mülakatında sorulabilecek en zor sorulardan biri
-
@optimal gerçekten yorucu bir soruymuş
-
@parpp Tekrardan ziyade, 5018, Sayıştay Kanunu, Vergi Huk, Bütçe, Güncel Makro Ekonomik Performans hakkında bilgi sahibi olmak gerekir diye düşünüyorum.
-
@best_effort çok teşekkür ederim. eylülde kaymakamlık var diyorlar o sınavla ortak konuları bide bu dediklerini ayrıntılı çalışır girerim artık mülakata hayırlısı olsun ne diyelim.
-
Arkad aslar ön görüşme için aranan var mi
-
@optimal, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
Arkad aslar ön görüşme için aranan var mi
Ön görüşme ev görüşmesinden once mi sonra mi oluyor?
-
@sikilaccisamatha on görüşme ve ev görüşmesi aynı zaten üstat.kiminin evine gidilir kimi kuruma çağrılır.
-
Ön görüşme ve ev ziyaretini yürüten komisyon aynı şartlar uygun olursa ikisi de yapılıyo ayrıca soruşturmayı yürütecek denetçilerin henüz eğitimleri devam ediyor muhtemelen haftaya başlar...
-
@sikilaccisamatha on görüşme ve ev görüşmesi aynı zaten üstat.kiminin evine gidilir kimi kuruma çağrılır.
Oyle mi? Ben hem ev gorusmesi hem o görüşme sanıyordum. Emin miyiz?
-
Geçen seferki dönem de ikisinden biri oldu ben 2sininde yapildigi birini hiç duymadım.
-
Geçen seferki dönem de ikisinden biri oldu ben 2sininde yapildigi birini hiç duymadım.
Teşekkür ediyorum
-
2016 mülakatında bazı arkadaşları kuruma çağırdılar bazılarının evine gittiler. Bazılarınınsa benim gibi hem kuruma çağırdılar hem eve geldiler.
-
@erdmkrby hocam haber vermeden mi geliyorlar yoksa 1-2 gün önceden arayıp mu geliyorlar?
-
@mryns Arkadaşım bir önceki promosyonda girmişti aynı soruyu ona ben de bu şekilde sordum aradılar 1-2 saate kadar geleceğiz dediler ve geldiler dedi
-
Arkadaslar Merhaba
Sayistay Başkanlığından aradilar adres sordular baska aranilan oldu mu? -
@sikilaccisamatha geleceklerini mi söylediler üstAt
-
@sikilaccisamatha geleceklerini mi söylediler üstAt
Ev gorusmesi icin sekreter aradi
-
Şimdi beni de aradılar. 'Sayıştay Başkanlığından arıyorum' dedikten sonrası bulanık
-
@parpp, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
Şimdi beni de aradılar. 'Sayıştay Başkanlığından arıyorum' dedikten sonrası bulanık
Hangi sehir acaba?Ankara'dan mi baslamis olabilirler mi?