2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
@erdmkrby kardeşim rahatsız ediyorum ama hem bizim kendi evimize hem de anne babanın evinede gidiliyor mu?bu konudaki duyumlar ne kadar gerçek bilgilendirirsen sevinirim...
-
@brkhn Estağfurullah bekar olup ailesiyle yaşayanların evlerini ziyaret ettiklerini biliyorum ayrı şehirde olsa da anne babanın yaşadığı yer ziyaret ediliyo fakat evlilerde durum nasıl bilmiyorum malesef. Aynı kişinin iki farklı ikametine de ayrı ayrı gidildiğini hiç duymadım. Söylediğim gibi ama net bir bilgim yok öğrenebilirsem tekrar yazarım
-
@erdmkrby, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
@brkhn Estağfurullah bekar olup ailesiyle yaşayanların evlerini ziyaret ettiklerini biliyorum ayrı şehirde olsa da anne babanın yaşadığı yer ziyaret ediliyo fakat evlilerde durum nasıl bilmiyorum malesef. Aynı kişinin iki farklı ikametine de ayrı ayrı gidildiğini hiç duymadım. Söylediğim gibi ama net bir bilgim yok öğrenebilirsem tekrar yazarım
Çk teşekkür ederim kardeşim cevabın için...saol...
-
Arkadaşlar ön görüşme için aramalar devam ediyor mu ? Beni henüz aramadılar da
-
@jmkerim beni de aramadılar hocam.yakındır aramaları.
-
@jmkerim beni de aramadilar.
-
beni şimdi tekrar aradılar. bayramdan sonraki ikinci gün için geleceğiz dediler. ve ailemle görüşmek istediler. galiba bekarların hepsinin ailesinin evine gidecekler
-
@parpp Merhaba; hangi bayram acaba?
-
@zeze ramazan bayramından sonra 11 haziranda. bence temmuzun sonuna kalmadan bu iş komple biter artık.
-
Arkadaşlar kuruma giderken resmi giyinmek mi gerekir yoksa kot gömlek olur mu
-
@mnurcan, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
Arkadaşlar kuruma giderken resmi giyinmek mi gerekir yoksa kot gömlek olur mu
Reami giyinmeyin yanlsi anlasilir. Havalar da sicak zatrn sort tisort giyi
-
@sikilaccisamatha şort mu
-
Süreç 2016 da yapilan sürece benzemiş biraz. 2017 Ocak sonu mülakat sonucları açıklandı. Ramazan bayramı sonrası ( yanlış hatırlamıyorsam haziran sonu gibiydi) ongorusmelere başlandı 4 ağustosta mülakat tarihleri açıklandı ve ağustosun sonunda mülakatlar tamamlanıp son gün akşamı sonuçlar açıklandı. Vel hasılı bu süreçte ağustos sonu neticelenir gibi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
-
Evinize gelir 2 tane üstat gelir yarım saat falan oturur.bi çay kurabiye börek pasta yer giderler.
Hal hatır falan filan sonra kalkarlar -
@parpp 11 haziran çok uzak bir zaman değil mi? nerdeyse herkesle görüşme yapılmış ya da yapılıyor. Ramazanda görüşmeye ara mı verecekler acaba :S
-
@tugrulkocer bana denen öyle oldu ama galiba ramazanda bır duraksama ya da azaltma olacak görusmelerde ben de şaşırdım ilk dediklerinde
-
@parpp benim de aklim almiyor nasil 11 hazirana ön görüşme tarihi verirler.
-
Öngörüşmelerin mülakat üzerindeki etkisi ne kadardır? Öngörüşmeler mülakatın seyrini değiştirebilir mi?
-
siz böyle deyince şüphe ettim açıkçası arayıp soracağım tekrar
-
@mnurcan öngörüşmede ailesine olan tutumu sebebiyle elenen duydum. bizzat denetçinin kendisi söyledi