2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
@cura ben İstanbul'da yaşıyorum. iş saatlerinde gelirler mi acaba diye düşünüyorum açıkçası ama bence gelmeden günler önce haber edecekler. çünkü çalışan adamı nasıl evde bulsunlar.
-
Aranan arkadaşlar bilgi verebilir mi.Ne dediler Ankaraya mı çağırdılar.
-
@xxxkara sadece adres teyidi aldılar hocam başka bilgi vermediler
-
@maxmin hocam sizi bugün mi aradılar yoksa pazartesi mi ? Galiba şimdiye kadar yapılan bütün aramaların hepsini pazartesi yaptılar.
-
@mryns pazartesi aradılar hocam
-
@mryns dün bu saatler de benide aradılar
-
arkadaşlar görüşme tarihleri hakkında bilgi alan var mı? başlayacaksa başlasın artık şu öngörüşmeler
-
@parpp Görüşme tarihleri komisyonlara göre değişiklik gösteriyo bugün görüşmeye çağrılanlar oldu fiili olarak başladı yanii
-
@erdmkrby çok teşekkür ederim. peki öngörüşmede alansal sorular soruluyor mu ? yoksa sadece sohbet ve tanışma gibi mi biliyor musunuz ?
-
@erdmkrby bugün fiilen başladığı kesin bilgi değil mi ? Haftya başlıcak diye duymuştum
-
@parpp bilgi ölçmek amaçlı değil sadece sizinle ve ailenizle alakalı kişisel bilgiler ve sohbet havasında
-
@adam-smithh evet kesin bilgi 11’de ilk görüşme gerçekleşti
-
@erdmkrby teşekkür ederim
-
@erdmkrby teşekkür ederim
-
Arkadaşlar mülakat öncesi görüşmelerde ailemiz ayrı yerde ikamet ediyorsa onlarada gidiliyor mu?gidildiği yönünde duyum aldım ama bilgisi olanlar varsa cevaplarsa sevnrm....
-
@brkhn ben de duydum öyle bir şey. inşallah aileyle görüşürler yoksa benım ev çok da iyi değil
-
@parpp, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
@brkhn ben de duydum öyle bir şey. inşallah aileyle görüşürler yoksa benım ev çok da iyi değil
Çk teşekkürler.....Ben zaten evliyim..onda bi sıkıntı yok ama ailem zongultakta ben izmirdeyimgidiyorlarsa aileyede onlarda hazır olsunlar
-
Merhaba Arkadaslar !
Ankara'da olanlar Sayıştay Başkanlığı'nda mı görüşecekler yoksa Üstatlar ev ziyaretlerine mi gelecekler? -
@sikilaccisamatha, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
Merhaba Arkadaslar !
Ankara'da olanlar Sayıştay Başkanlığı'nda mı görüşecekler yoksa Üstatlar ev ziyaretlerine mi gelecekler??
-
ikisi de olabiliyormuş