Maliye konu anlatım Zakir Erin / 4T ?
-
Maliye konu anlatım Mehmet zakir erin mi 4t mi arkadaşlar? Cıkmıs soru 4t var. Ayrıca özgün De 4t alacağım.
-
Mehmet hocanin kitabi cok iyidir. 4tyi bilmiyorum konu anlatimi olarak ama mehmet hocanin kitabindan memnun kalirsiniz diye dusunuyorum
-
@1umut teşekkür ederim hocam
-
@fenerbahceli Zakir hocanın kitabı çok iyidir, başka hiçbir kitaba bakmadım. Konu anlatımlisini onlarca kez tekrar ettim, soru bankasından başka kitap çözmedim. Bundan başka tek çözdüğüm kitap çıkmış sorular. Hayatında maliye görmemiş bir insan olarak 34 doğru yaptım. Tavsiye ederim.
-
@Alageyik08 güncel mi kitap?
-
Kitabi bulamiyorum internetten arkadaslar bir link atarmisiniz guncel
-
@heacker hocam baskent kariyer,in internet sitesine girin. Yayinlarimiz yazan bolumde var butun kitaplari:)
-
@fenerbahceli zakir hocadan bizzat ders almış biri olarak kesinlikle öneririm kitabınıda
-
@1umut konu anlatimi bulamadim sadece ozgun sorusu mu var..bana guncel konu anlatimi lazim
-
Zakir hoca adamdır gerisi yalandır Şakası bir yana hoca gerçekten düzgün iş yapar tanıyan bilir.
-
Peki arkadaslar bu başlığı yeşillendireyim. Hocamızın konu anlatımı yanında hocamızın özgün soru bankası mı yoksa 4t özgün soru bankası mı?
-
@fenerbahceli nedense ben Maliye 4T yi çözmeme rağmen x sınavında zorlandım diyeni duymadım. Gerçekten çok iyi bir kaynak.
-
@fenerbahceli bence konu anlatimliyla soru bankası farklı kaynaklardan olsun.şahsen maliyede soruyu gereksiz bulanlardanim.mesela 4t konuyla 4t özgün soru birbirinin aynisiymis.
-
@antimülakat Hocam ben de onu almayı istiyorum da 2 haftayı bulacakmıs çıkması o kısım biraz sıkıntı yarattı
-
@uruk-hai evet hocam bende o yüzden konuyu zakir hocadan soruyu 4tden düşünüyorum sağolun
-
Ben Zakir hocanın öğrencisi idim, kendi kitaplarindan başka kitap onermiyordu, çünkü kafa karışıklığı yaratıyor diyordu ki haklı. Bir kere 4t çözmeye kalktım, sonra aynı gün bıraktım tekrar bakmadım bile. Hocanın soru bankası ve konu anlatımlı kitabından başka soru çözmedim. Soru bankasını on kere falan cozmusumdur herhalde.
-
Piyasada Zakir hocanın güncel kitabı yok sanırım. Bulamadım.
-
@baelish var hocam başkent kariyerin kendi sitesinde mevcut
-
Üstad-ı Maliye nasıl kullanan var mı?Göz ucuyla incelediğimde güzel tablolar halinde yalın anlatım gibi geldi. Zakir hocanın kitabını inceleme fırsatını bulamadım daha ikisinden hangisini tavsiye edersiniz?
-
Themis maliye dusunuyordum yeni baskusi yok piyasada