bankacı olmak
-
merhaba arkadaşlar çok mu istiyorsunuz bankacı olmayı?bır banka denetmenı olarak söyleyim iyi düşünün ,varsa sorularınız alabılırım
-
@yurtlu-john hocam hangi bankada calisiyorsunuz?
-
@yurtlu-john, içinde söyledi: bankacı olmak
merhaba arkadaşlar çok mu istiyorsunuz bankacı olmayı?bır banka denetmenı olarak söyleyim iyi düşünün ,varsa sorularınız alabılırım
Peki ben de şunu sorayım; banka denetmeni/müfettişi/iç kontrolü olmak, yani denetim biriminde çalışmak bankacı olmak anlamına mı geliyor ? Bana kalırsa, pazarlama birimi dışında ''bankacı'' kelimesi diğer birimler için havada kalıyor
-
@872 devlet bankası dıyelım
-
@leightbau denetmen pek bankacı sayılmaz tabıı,iş pazarlamaya döndü artık eski bankacı teriminin anlamıda değişti
-
@yurtlu-john hocam peki maaşı nasıl, çalışma temposu nasıl, mesai çok oluyor mu? Rotasyon var mi, gecici gorevlendirme vs. Oluyor mu?
-
@872 kontrolör maaşı beş altı cıvarı ,müfettişinki 8 i bulur,yılın en az 6 ayı turneye çıkarsınız, denetmenlerde rotasyon olmaz zorunlu bır neden olmadıkça, bankadaki uzman veya memurlarda her 3 yada 5 yılda bır olur rotasyon bankasına göre
-
@yurtlu-john peki öneriri misiniz hocam Mufettisligi ic kontrolorlugu.
-
@872 maaşı cazıp gelebılır ama evlıysenız aile hayatınızdan fedakarlık yapmanız gerekmekte, otellerde kalınca psıkolojısi bozulan ve istifa eden cok denetmen var .ayrıca turnede gittiğiniz yerlerde kımseyı tanımıyosunuz,ordakı personelle arkadaş olamazsınız işin ciddiyeti gereği ,zaten onlar size yaklaşmak bile istemez. tum bunlar benım ıcın sıkıntı degıl dıyorsanız öneririm tabi
-
@yurtlu-john duymuştum hocam öyle. Ama mufettis olup 6 7 sene sonra özele gecenler de oluyor. Denetim sirketelrine falan yada mali musavir vs.
-
@yurtlu-john ilan gelir mi bu ara? duyumunuz var mı?
-
@872 özele geçmek ,devlet bankasında ki iş güvenliğini vermez ayrıca CIA ,SPL gibi lisanların olması lazım özele geçmek için veya şuan aldığınız maaştan daha yukarısını almak için.SMM zaten uzun bi süreç, stajı sınavları vs.. ,üstelik turnelerde SMM sınavına gitmek veya ders çalışmak büyük sıkıntı .SMM olduktan sonra kendı işyerinizi bile açarsınız
-
@yurtlu-john tamamdır hocam. Teşekkürler.
-
@leightbau ne güzel özetlemişsiniz. İçerde daha çok çalışılsın diye bankacı değilsiniz derler fakat dışarda da pazarlamacı değilsen bankacı değilsinidir.
-
Bankacı olmak mı aman aman sakın en kötü memurluk bile bankacılıktan daha rahattır. Ben 2014te eşim de 2016da devlet bankasından istifa ettik ki şu hayatta aldığımız en iyi kararlardan biridir.
-
Hep söylüyorum arkadaşlar, hani bi tabir var ya, "dışı seni içi beni yakar" işte tam öyle bir durum.
-
Bankacı olamamak.Mumla arar olduk onuda.
-
Her işin illaki zorlukları vardır. İl göç uzman yardimcılığını bayagı kötülemislerdi. Başvuru az olur diye düşünürken 87,7 ile kapatmstı. Özellikle alımların olmadığı böyle bir dönemde servis görevliliği bile guzel bir meslek. 4bine yakin maaşı var. Özel hastanelerden yararlanma imkanlari lojman vs.
-
@ekonomist2 Şu an eşikteyim ben de hocam her gece yatarken karar veriyorum sabah uyanınca borçlarım aklıma gelince vazgeçiyorum. Kararı nasıl aldınız?
-
@usnika08 @Ekonomist2 @KöyünDelisi bankacılık için genel mi konuşuyorsunuz. Servis gorevliligi uzmanlik mufettislik vs. hepsinde calismak zor mu acaba bilgi verirseniz sevinirim. Çünkü ilan bekliyoruz çogumuz.