2019 İdari Hakimlik Sınavı
-
Ayrıca şunları da tekrar bırakalım dostlar;
İdari Yargı Hakimliği MESLEK TANITIMI;
İdari Yargı Hakimliği sınav konuları nelerdir?
https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/idari-yargi-hakimligi-sinav-konulari-h5810.html
-
@paretowilfredo üstad konuları vs de ekledogone göre sen boşa yazmazsın bunlari diye düşünüyorum. Yavaş yavaş calismalara başlama vaktidir o zaman diyelim
-
@Gresham-T Bakanın beyanı çok net dostum. Artık geri dönüşü olmaz buradan çok çok ciddi bir şey olmadıkça. Keza zaten ilanı beklemek anlamsız bu tip sınavlar için. Bir an evvel kolları sıvayın, yeni hakim adaylarını çıkaralım bu sene de
-
@paretowilfredo Başlığı ben açmıştım hocam, tabi sizin yazınızı baz alarak. Yine herkesten evvel TY'den çıktı güzel haberler. Bakanın da teyidi ile birlikte artık sürece girebiliriz hep beraber. Herkese kolaylıklar dilerim. Zorlu ama güzel bi süreç bekliyo bizi.
Hocam bi de aslında şöyle detaylı güzel bi çalışma yönergesi yazsanız efsane olmaz mı? -
@kilici ve @Hayaller71 arkadaşlar teşekkür ederim
-
@albertcamus hocamızın da aracılığıyla bende aynı talepte bulunacaktim dostum malum ilk kez hazırlananlar açısından güncel hazırlanma yazisi olsa fena olmaz demi
-
@albertcamus Bakalım dostum. Hazırlarız elbette İlk fırsatta halledelim bunu. Forum için hazırladığım vardı ama daha güncel bir liste ile yenilemekte fayda var bence de.
@aromaAyrıca bazı arkadaşların kafasına yargı reformu sonrasında İİBF alımı olmayabilir gibi bir soru takılmış. Arkadaşlar şu an bir değişiklik yok. Bu değişiklik gelene dek de bu ihtimal size sadece vakit kaybettirir. Siz girecekmiş gibi hazırlığınızı yapın, yeni yapıya dair konuların çoğu muğlak. Bunlar netleşmeden de sakın kendinizi çalışmaktan alıkoymayın. Her gün, her saat kıymetli bu hazırlık döneminde.
Gelişmeler oldukça yine en hızlı şekilde biz size ulaştırmaya çalışırız -
Hayırlı olsun dıyelım arkadaslar .Çalışmaya devam .
-
İyi akşamlar arkadaşlar, Alesta diye bir yayın var idare hukuku ve iyuk soru Bankası var ben ilk defa duydum çözen yada bilgisi olan var mı? Önerir misiniz?
-
@ecem kitapçıda incelemiştim özellikle iyuk soru bankası güzeldi ayrıntılı tek tek kanunlardan soru yapmış yeni baskı da yapmıştı sanırım keza idare hukuku da fena değil farklı bir kaynak çözmek isterseniz kullanabilirsiniz.İyuk direk kanun metninden geliyor bu açıdan faydalı olur.
-
@Aslan-Reyiz teşekkür ederim monopol güncel olmadığı için kamu kısmını çözmeyelim dimi? Sadece medeni ve Borçlar kısmını çözücem.
-
@ecem rica ederim.Monopol adlinin kamusu satılıyor tek olarak siteden alabilirsiniz sorular aynıdır idari olanla.Günceli çıkmıştı.
-
@Aslan-Reyiz Hocam monopolün en son kaçıncı baskısı çıktı bilginiz var mı acaba?
-
@mujdeniz İdari kasım 2018 10.baskı /adli 2019 17.baskı
-
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar bi sorum olacaktı cevap verebilirseniz çok sevinirim. Hukuk soru bankası ve iktisat soru bankasi olarak hangi kaynakları önerirsiniz acaba. Şimdiden teşekkürler:)
-
@Aslan-Reyiz Çok teşekkür ederim hocam:)
-
@mujdeniz iktisat kısmı için Analiz'i çözebilirsiniz soruları gayet güzel
-
Bilen arkadaşlarım varsa Tensipin en son sınav sorularını da içeren yeni bir baskısı çıkmayacak mı acaba ? Şu anda Piyasada ki güncel çıkmış soru bankası konsensus mu?
-
@olursaolur Teşekkür ederim hocam:)
-
Geçen sene yapılan sınav kaç doğru ve puanla kapattı bilgisi olan var mı. 100 soruda kaç yapmak lazım