İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
Arkadaşlar kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederim hayırlı olsun. Olmayan arkadaşlarımızın da hakkında hayırlısı olsun moral bozmak yok..
-
BAŞARISIZ :((((((
-
@paretowilfredo inşallah üstad nasip değilmiş demekki hayırlısı olsun.
-
İdari hakimlik mülakatı açıklandı aramızda kazananlar varsa hayırlı uğurlu olsun geleneksel duyuruyu da tekrarlayalım:) sayıştay hakimlik botaş iletişim kazananlardan a grubu mesleklerinde başvuruları varsa feragatlerini bekliyoruz.
-
@Mehmetemir arkadaş çok iyi niyetle burada çok kişiye yardım etti ondanda iyi haberler bekliyorum inşallah... Hepiniz için hayırlı olsun
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim kazanamayan arkadaşlara emekle mücadelede sabır diliyorum.
-
Kazanan arkadaşlar hayırlı olsun.Kazanamayanlar da üzülmesin hayat devam ediyor ve daha girilecek sınavlar var.Elbet emekler bir gün karşılığını bulur
-
@paretowilfredo ustad yeni sinav icin basligimiz ve duyumlariniz var midir ?
-
@emrah16 Bi başlık olacaktı dostum. Yeni haberler gelince orayı hareketlendiririz yeniden
-
Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum Allah utandırmasın.Dostlarım kazanan arkadaşlardan GUYu kazanıp da henüz göreve çağrılmayanların tez vakitte feragat etmesi (GUYu yedek olarak bekleyen kardeşlerimiz için hayati öneme sahip) ,, ve ayrıca SGK mülakatına giren arkadaşlarımızın da mülakat açıklanmadan tez vakitte feragat vermesini önemle rica ediyorum.Tekrar tebrik ederim,hayırlı görevler diliyorum.
-
@Mehmetemir bey umarım kazanmışsınızdır. En çok sizi merak ediyorum.
-
Arkadaşlar sizlerin duası sayesinde Rabbim sonsuz kez razı olsun her birinizden nasip oldu.
Sizlerin kardeşliği sayesinde kazandım ve diğer arkadaşlar da aynı şekildedir eminim. Sizler ve verdiğiniz moral, bilgi, kardeşlik olmasa idi ben bugün buralarda olmaz idim..
Sizlerin her birine bana ve diğer kardeşlerime yaptıkları dostluk ve kardeşlik için sonsuz teşekkür ederim.
Benim de görevim ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim bu çok ama çok değerli forumdaki tüm kardeşlerime her zaman olduğu gibi sahip çıkmaya devam etmektir. Ne zaman isterseniz her zaman olduğu gibi 7/24 çekinmeden yazabilirsiniz. Not olur başka konu olur her daim her zaman yanınızdayım.
(Bunları yazarken gözlerim doldu) ALLAH KARDEŞLİĞİNİZDEN DOLAYI SİZE HEM BU DÜNYADA HEM DE AHİRETTE EN GÜZEL MAKAMLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH..
Ve şunu unutmayın ki ne zaman hepimiz kazanır isek o zaman hepimiz mutlu oluruz. Ben her zaman yaptığım gibi yine yanınızdayım değerli kardeşlerim..
Allah hepimizin yolunu açık etsin inşAllah..
Selametle...
Tekrar çok teşekkür ederim kardeşlik için..
gözlerim doluyor
-
@Mehmetemir Allah utandırmasın kardeşim. Çok sevindim kazanmanıza görevinizde başarılar dilerim.
-
@Mehmetemir ALLAH hayirli ugurlu etsin tadini aldirsin kardesim. Seninde aileninde gozu aydin olsun.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Allah gönül veren herkese nasip eylesin.
-
@Mehmetemir Allah utandırmasın güzel dostum Allah hakkıyla, alnı açık bir biçimde bu vazifeyi ifa etmeyi, adaletle hükmetmeyi nasip etsin her daim.
-
@Mehmetemir, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Arkadaşlar sizlerin duası sayesinde Rabbim sonsuz kez razı olsun her birinizden nasip oldu.
Sizlerin kardeşliği sayesinde kazandım ve diğer arkadaşlar da aynı şekildedir eminim. Sizler ve verdiğiniz moral, bilgi, kardeşlik olmasa idi ben bugün buralarda olmaz idim..
Sizlerin her birine bana ve diğer kardeşlerime yaptıkları dostluk ve kardeşlik için sonsuz teşekkür ederim.
Benim de görevim ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim bu çok ama çok değerli forumdaki tüm kardeşlerime her zaman olduğu gibi sahip çıkmaya devam etmektir. Ne zaman isterseniz her zaman olduğu gibi 7/24 çekinmeden yazabilirsiniz. Not olur başka konu olur her daim her zaman yanınızdayım.
(Bunları yazarken gözlerim doldu) ALLAH KARDEŞLİĞİNİZDEN DOLAYI SİZE HEM BU DÜNYADA HEM DE AHİRETTE EN GÜZEL MAKAMLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH..
Ve şunu unutmayın ki ne zaman hepimiz kazanır isek o zaman hepimiz mutlu oluruz. Ben her zaman yaptığım gibi yine yanınızdayım değerli kardeşlerim..
Allah hepimizin yolunu açık etsin inşAllah..
Selametle...
Tekrar çok teşekkür ederim kardeşlik için..
gözlerim doluyor
Kardeşim tebrik ederim. Uzun zamandır burdayım senide görüyordum çooook sevindim. Artık hakim bey diye hitap ederiz. Şuan tek merak ettiğim kazandınız sayfasının nasıl bir şey olduğu.
-
BAŞARISIZ MALESEF kazanan arkadaşları tebrik ederim
-
@Mehmetemir hocam hayırlı olsun darısı tüm emek verenlere inşallah
-
Bugün hakimlik sonuçları açıklandı. Ne ironiktir ben de bir saat kadar evvel bir olaya şahitlik ettim, size nakletmek isterim dostlar.
Yoğun trafik olan ve park yeri sorunu da olan bir noktada Bakanlık stickerlı 'hususi' bir araç aniden yol ortasında durdu. Bir aracın içinde sanıyorum vatandaş olduğunu gördü ve ona çıkmasını söyledi. Bu arada trafik felç tabi. Dörtlü yakmak ya da herhangi bir şekilde umursamak yok. Vatandaşla epey bir polemik yaşadığı esnada trafik polisi düdüğünü çalarak geldi, ikaz etmek üzere yanına geldiğinde arabadaki şahıs kimliğini çıkardı. Polisi de zannediyorum biraz fırçaladı. Tepki gösteren vatandaşa polisin çaresiz el işareti bir çok şeyin izahıydı.
Dostlar o kimlik size adaletle hükmetme güç ve yetkisi veriyor. Kafanıza göre hareket etmek imkanını değil. O kimlikten alacağınız gücü mümkünse ve son nefesinize kadar "herkese, her şeye rağmen" en doğru ve hakkaniyetli kararı vermek için kullanın. Kimliğiniz sivil hayat silahınız ya da zaafınız haline gelmesin. Sorumluluğunuz ve yükünüz ağır. Lütfen buradaki gibi güzel kalın hep, zehirlenmeyin.
Bugün yaşadığım bu olayın üzerine mülakat sonuçları açıklanınca anlamlı geldi, bir daha düşündürdü beni. Bu sebeple sizlerle de paylaşmak istedim.
Allah kazanan dostlarımın mesleği ifasında, kazanamayan dostlarımınsa yeni kavgasında yardımcısı olsun.