İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@Kenan hocam ben biraz ısrarcı sordum kusuruma bakma seni sıktıysam. Sanırım bu duyumunuzu yarın sabahtan itibaren netleştirmeniz gerekecek çünkü yarın olacaksa bu iş sabahtan belli olur diyorum Allah büyüktür
-
@Kenan Teşekkür ederiz bilgilendirme için
-
@kiziroğluhey hepimiz aynı durumdayız hocam bizimde farklı durumumuz yok haklısın. Sorun değil hocam ne demek artık bişey duyduk mu haber veriyoruz birbirimize peşine bırakmak yok:)) Akşam veya sabah bana haber verir yine sizinle paylaşırım.
-
@Kenan sağol anlayışın için hocam. Yarın sabahtan belli olur giriş akşam yapılsa bile kaynağınızın haberi olur sabahtan diye düşünüyorum Allah büyüktür
-
@kiziroğluhey inşallah öyle olur 🤲
-
Herkese günaydın haftanın son günü bir çok farklı kaynak bugünü işaret etmişti. Umarım bugün hayırlısı ile süreç tamalanır hepimizin hakkında hayırlısı .
-
Kenan bey sisteme yükleme ne zaman yapılacak bir haber var mı kaynağınızdan. Diğer forumda 15.00’de sisteme yükleme olacak denmiş
-
@idarhakim Pek inandırıcı gelmedi.Sistemin hakim savcı adaylarına gösterilmesi üzerine onay verilmesi bana tuhaf geldi.
-
@Kenan hocam günaydın
Kaynağınızdan haber varmı ? Sabahtan haber olur en azından diye düşünüyorum ama -
Şu anlık bişey demedi. En son dün sordum söylediğini paylaştım sizinle. Ama haber alır almaz banadönüş yapacak inşallah
-
@idarhakim Bi bilgim yok hocam. Arkadaştan haber bekliyorum bende.
-
@Kenan, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Şu anlık bişey demedi. En son dün sordum söylediğini paylaştım sizinle. Ama haber alır almaz banadönüş yapacak inşallah
Hocam peki öğleden sonra olacak olsa kaynağınız bunu tam açıklanmadan 1 saat önce mi öğreniyor ? Yoksa o gün içinde saati belli olmasa da açıklanacağını öğrenebilirmi?
-
@kiziroğluhey kaç saat önceden söyler inan o konuda bir bilgim yok. Bana dediği, bana ulaştığı zaman sana haber ederim. Oda söylerse. Bu kadar uzadıktan sonra artık söylemeye korkmaz ise söyleyecek
-
hayırlı cumalar . bi gelişme yok mu arkadaşlar
-
@sözkan aynen hocam Kenan beyi çok sıkboğaz etmek istemiyorum bilgisi olanlar verebilirmi?
-
@Kenan açıklanmayacak galiba artık Kenan bey.
-
Öğle arasından yeni döndüler. Bugün bir de Cuma namazı vardı. Akşama kadar yolu var.
-
@anavarza valla hocam ne diyeyim bilmiyorum ki elli kere mesaj attım haber vermesini beklemekten başka çarem yok
-
@Kenan sağolasın hocam
-
Herkese Merhabalar kpss kaç puanla kapatır ve toplam kaç kişi alındı bu konuda bilginiz varmı sayın kişiler:)