İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@Kenan sisteme yükleme aşaması bilgi kaynağınızda önemli hocam herkes size kilitlendi resmen .. inşallah bir haber alın
-
@Kenan, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@vamos daha iyi oldu hocam işte oradaki arkadaşlarda tanıdıklarını aramaya başlar ana haber verenin doğru olup olmadığını anlarız :))
Hocam ciddi ciddi herkes size kilitlendi lütfen sisteme girilme bilgisini aldığınız kaynaktanda haber ediniz bizlere beklenti dağ gibi oldu sanırım
-
Valla hocam bende telefona kitlendim durmadan mesaj atıyorum o tarafa. Haber alır almaz vereceğim.
-
Valla hocam bende telefona kitlendim durmadan mesaj atıyorum o tarafa. Haber alır almaz vereceğim.
Hocam tabiri caizse bombanın pimini çektin bekliyor herkes .. takipteyiz hayırlısı olsun
-
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
-
İnşallah en geç yarın açıklanırda bu belirsizlikten kurtuluruz.Duyumunuzu yazdığınız içinde teşekkür ederim hocam @Kenan
-
@hukukcuuu yanlış hatırlamıyorsam geçenler bir arkadaşta demişti. Bakana Bi ziyaret sırasında sormuşlar oda haftaya cuma demişti diye. Demek ki doğru söylemiş. Duyumumuz doğruysa.
-
@hukukcuuu yanlış hatırlamıyorsam geçenler bir arkadaşta demişti. Bakana Bi ziyaret sırasında sormuşlar oda haftaya cuma demişti diye. Demek ki doğru söylemiş. Duyumumuz doğruysa.
Hocam haftaya cuma değildi sanırım baro başkanları toplantısında 10 gün içinde demiş o toplantıdan sonra net olarak gün verilmemiş denilmişti
-
@Kenan hocam Allah için siz esas sisteme girilme duyumunu aldığınız kişiye teyit ettirin bence o daha kesin olacak.. whats ve bir forum daha sizden haber bekliyor
-
@kiziroğluhey Beklemesinler buyursunlar gelsinler bizim ortamımız daha şen:) Burda beraber duyumlarımızı paylaşalım,istişare edelim.
-
@NoPainNoGain gelmesinler kardeşim küfür trol ne ararsan var kul Hakkıda tabi.. burada seviye var
-
@kiziroğluhey Zaten o bahsettiğiniz durumlardan rahatsız olanlar için söyledim hocam.
-
@kiziroğluhey doğrudur hocama belki ben yanlış hatırlıyorum
-
@NoPainNoGain eyvallah hocam
-
@Kenan hocam sağolun inşallah şu diğer kaynağınızın da haberi gelir esas o belirleyecek sanırım
-
Arkadaşlar duyum veren arkadaşları çok fazla bunaltmayalim . Sonra duyum söylemeye cekiniyorlar eminim onlarda bizim kadar çabalıyorlar. Az daha sabır
-
@mami1616, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Arkadaşlar duyum veren arkadaşları çok fazla bunaltmayalim . Sonra duyum söylemeye cekiniyorlar eminim onlarda bizim kadar çabalıyorlar. Az daha sabır
Hocam bana diyorsun sanırım ama kötü bir uslüp kullanmadım arkadaşımızda takdir edecektir sordum sadece sabırlık bir durum değil zaten olumsuz hiçbirşey demedim sorarken
-
@kiziroğluhey Şahsi olarak algılamayın hocam . Uslubunuza da asla laf etmesin. Yanlış anlasildiysam kusura bakmayın. Genel bir durumdan bahsettim ama sizin yorumlarınızın peşine denk gelmiş.
-
@kiziroğluhey ve @mami1616 hocam orada küçük bir yanlış anlaşılma bile yok.
Hiçbir sorun yok gönlünüz sonsuz rahat olsun, Allah'ın izniyle.
İnşAllah duyum doğru çıkarda benimde yarın açıklanacak diye içime doğuyor.
Yarın burada İnşAllah kazanan kardeşlerimiz için hep beraber bayram ederiz İnşAllah.Allah'ım cuma gecesine girmemize az bir vakit kala şu mübarek günlerde dualarımızı kabul et Ya rabbi...
Allah hepimize sabır versin inşAllah...
Selametle...
-
Şuan verilen bişey yok dedi arkadaşlar. Yine de rica ettim sorsun birilerine diye. Tekrardan Haber verecek inşallah.