İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@Kenan Eyvallah hocam sizden beklenen haber geldi sonunda. Yükleme haberini de almak isteriz. Şimdiden teşekkürler.
-
Eğer 657 iseniz muvafakat, sözleşmeli yada işci iseniz istifa etmeniz yeterli.
-
@Kenan nerden biliyoruz?
-
Sizinde bildiğiniz yerden!
-
@Kenan Hocam bilgi için çok teşekkürler, sonuçların sisteme yüklenmesine bir engel kalmadı o zaman Bakanın talimatı haricinde
-
Yani kusura bakma da biz burda bişey duyduk mu paylaşıyoruz ki içimiz rahatlayan sen kalmış nerden duydun duydun diye soruyorsun. Kimse duyum aldığı yeri söyler mi.
-
@Kenan hocam bu kadar tepki verilecek ne var anlamış değilim.
-
@av520 inşallah hocam inşallah. Artık yeteri kadar bunaldık gerildik. Bi an önce bitsin şu süreç
-
@Kenan hocam duyumunuz için teşekkürler. Bugün yarın açıklanır diyebilir miyiz bu durumda ?
-
@idarhakim yani tepki değil de herkes duyduğunu yazıyor bende yazdım. Öyle bişey soruyorsun ki hayatın olağan akışına ters.
-
@timuçin valla hocam benim tek duyum aldığım yer sisteme yüklenme aşamasıydı. Bunu başka birisi söyledi o kişiye de ulaşmaya çalışacak bugün. Haber alabilirsem paylaşırım sizinlede
-
Arkadaşlar hepimize hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Bu forumdaki çok değerli abilerim kardeşlerim inşaallah sonuçlarımız hayırlı olur .
-
@Kenan teşekkürler hocam. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@Kenan bugün %100 geliyor mu hocam? Yani bayramdan sonra kalma gibi birşey kalmadı
-
@kiziroğluhey bugün olacağını sanmıyorum yarın 4 5 gibi ilan edecekler dedi
-
@Kenan anladım sağolun hocam demek ki bayram sonrası duyumlar boş çıktı
-
Arkadaşlar hepimiz içim hayırlısı olsun öncelikle. Henüz erken ama aciliyeti olan bir konu olduğu için sormak istedim. Mülakatı geçenlerden istenen belgelerden diploma örneğinde, mezuniyet belgesi de kabul ediliyor mu diploma vermemiz zorunlu mu. teşekkür ederim şimdiden.
-
@Kenan Whatsapp grubunu bir anda hareketlendirdiniz, herkes sizden bahsediyor:)
-
@vamos vallahi bende beklemiyordum hocam sormadım da kendisi aradı söyledi.
-
@vamos daha iyi oldu hocam işte oradaki arkadaşlarda tanıdıklarını aramaya başlar ana haber verenin doğru olup olmadığını anlarız :))