İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
Ancak bakanlığın önüne kamp yapalım :))
-
Bence şimdi de adli tatil beklenecek gibi. Umarım beklenmez
-
Merhaba dostlar.
Mülakat sonuçlarının hazır olduğunu ve Adli Tatil evveli açıklanmasının planlandığını yazmıştım anımsarsınız. Sizin sürecinize dair bir yorum yapmadım bugüne dek çünkü net bir bilgim yoktu işin açığı.
Bu yıl ki belirsizlikleri de hesaba katarak bilginin kesinliğini iddia etmeksizin aldığım haberi size aktarmak istiyorum. Samimi bir dostumun ciddi bir kaynaktan bana aktardığı bilgi 2 Ağustos'u işaret ediyor.
Söylediğim gibi bu yıl her şey belirsizleşti ve çok sağlam sandığımız duyumlarımız plansızlıklardan ve anlamsız sarkmalardan dolayı anlamını yitirdi. Bunu da göz önünde bulundurmanızı rica ederek duyduğumu sizle paylaşmak istedim.
İnşallah bu hafta bu iş biter de siz de rahatlarsınız, biz de yeni sınavı konuşmaya başlarız dostlar.
Hepinizin hakkında gönlünüze göre olan olsun -
@paretowilfredo Teşekkür ederiz üstad. Allah razı olsun.
-
@paretowilfredo Allah sonsuz kez razı olsun hocam..
İnanın en ufak duyum bile içimize o kadar su serpiyor ki bu zorlu belirsiz bekleme döneminde...
Bizim özellikle sizin gibi değerli kişilerin duyumunu alınca duyduğumuz sevinci keşke gözleriniz ile görsenizDualarla ve sabrederek beklemeye devam edeceğiz inşAllah..
Allah bizlere sabırla bekleyerek tez zamanda açıklanmasını nasip etsin İnşAllah..
Ayrıca yeni ilan bekleyen kardeşlerimize de tez zamanda ilan ile ilgili resmi açıklama yapılmasını nasip etsin İnşAllah...
Dualar tüm kardeşlerimiz için..
Hayırlı geceler...
Selametle...
-
@paretowilfredo inşallah hocam , tşk ederiz
-
O zaman şimdiki hedefimiz cuma gününü beklemek sonrası ALlah Kerim . İnşallah güzel neticeler alırız işi hakkıyla yapabilecek olan herkese nasip olur.
-
Ne sınavmış arkadaş! Bildiğin yılan hikayesine döndü.
-
Haftaya bekliyorum sonuçları hâlâ.
-
@mr-aday Haftaya açıklanacağı yönünde duyum mu aldınız acaba?
-
@hukukcuuu evet.
-
@hukukcuuu Bir an önce açıklanması ve güzel sonuçlar dileğiyle arkadaşlar...Fakat, bayram sonuna kalacagını düşünüyorum(umarım yanılırım) Geçen sene sonuc aciklaninca belge teslimi icin 7 isgunu vardı ve belge teslim son gunden itibaren 15 gun sonra staj basladı. Bu cercevede bayram tatili vs. olmadan kesintisiz 22 gun gerekli, sahsi kanaatim bayram donusu cuma sonuclar pzt itibaren belge teslimi...
-
@mr-aday, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Haftaya bekliyorum sonuçları hâlâ.
Bende aynı duyumu az önce aldım maalesef.
-
@Rene783, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@hukukcuuu Bir an önce açıklanması ve güzel sonuçlar dileğiyle arkadaşlar...Fakat, bayram sonuna kalacagını düşünüyorum(umarım yanılırım) Geçen sene sonuc aciklaninca belge teslimi icin 7 isgunu vardı ve belge teslim son gunden itibaren 15 gun sonra staj basladı. Bu cercevede bayram tatili vs. olmadan kesintisiz 22 gun gerekli, sahsi kanaatim bayram donusu cuma sonuclar pzt itibaren belge teslimi...
Bu tarz durumlarda baska bakanlıkta calisanlar nasil baslayabiliyor hemen? Muvafakat surecleri uzun bildiğim kadarıyla
-
@sikilaccisamatha Normal memurluklar arası muvafakat gibi uzun surmez hem kanun degisiyor(657 den Hak.Sav.K.) hem de ust unvan, memur olarak calisan arkadaslar sonucu gorunce hemen dilekceyi verip muvf. sureci baslatabilir Veya Son gun istifa da ederek baslayabilir, muvf. ile ayrılmak dosyada olumlu bulunmasi acisindan daha şık olur. Ayrica kurum da muvafkt vermek zorunda...Bu arada cuma surprizi olabilir bazı gruplarda öyle geciyor...
-
@Rene783 adaylık döneminde 657 ye tabi olunuyor. Adalet bakanlığı personeli oluyorsunuz hsk değil.
-
2802/Md.7:
- Adaylık dönemini geçirip aşağıdaki koşullara uygun olarak ehliyetini kanıtlamış olmadıkça, hiç kimse hakimlik ve savcılığa atanamaz.
39 uncu madde hükmü saklıdır.
Adaylar, Devlet Memurları Kanunundaki Genel İdare Hizmetleri Sınıfına dahil olup, hakimlik ve savcılığın sınıf ve derecelerine dahil değildirler ve haklarında, Devlet Memurları Kanununun bu Kanuna aykırı olmayan hükümleri uygulanır.*
- Adaylık dönemini geçirip aşağıdaki koşullara uygun olarak ehliyetini kanıtlamış olmadıkça, hiç kimse hakimlik ve savcılığa atanamaz.
-
@mr-aday Doğru, bu durumda istifa ederek geçilemez muvafakat şart
-
Hele Bi atanalımda muvafakat sonra ki iş :))
-
Arkadaşlar hayırlı olsun imzalar sonunda atılmış. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun