İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@dzndr adli mi idariyi mi 2 soruyla kaçırdınız acaba?
-
@idariyargıusul hadi ya direkten dönmüş inşallah ilan gelir de bir azimle tekrar girerix
-
@ert1234 malesef oyle oldu. osym ye itiraz edilen sorular vardı. onlar sonuçlandı mı bilgisi olan var mı acaba?
-
@idariyargıusul idari
-
@dzndr sıralamanız kaçtı acaba?
-
@idariyargıusul 400lerde
-
@dzndr tesekkür ederim cevabınız için. soru iptaliyle ilgili bilginiz var mı acaba? itirazla yada herhangi bir dava sonucunda iptal olursa sıralama değişip mülakata çağrılma ihtimali olabilir o yüzden soruyorum.
-
@idariyargıusul Bir şey olsa haber çıkardı diye düşünüyorum. Böyle devam edecek gibi.
-
@dzndr 2 soruyla 100 kişi farkediyor mu idari yargıda
-
@idariyargıusul kaç doğruya kaç puan ve sıralama geldiğini görebilirsiniz dostum.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim... sanırım en yakın benim. 301 ve 302. kişiyi hala bulamadım
-
@idariyargıusul netleriniz nasıldı?
-
@RootofAllEvil GK GY 21/ ORTAK ALAN 31/İDARİ YARGI 27/ PUAN 81,2393 SIRALAMA 303
-
- Kişinin sonucu (internette rastladım)
-
Yeniden değerlendirme oldu sonuçlara bakın
-
Sınırda olanlar ais'e bakın
-
@dzndr iptal olan soru mu var hangisi acaba
-
@ecem idari işlem sorusu ile nafaka sorusu
-
Yeniden değerleme sonucu 82 puanla 305. Oldum şimdi 81.3 puanla mülakata girilip 82 puanla girememek bir adaletsizlik yaratmıyor mu dava açsam haklı çıkar mıyım
-
Benim de 200 kisi oynamis siralamam. Ortak alanda iki yanlis sayim dusmus. Yanlis yaptigim sorular iptal olmus anlasilan. Mulakata girmis olanlar da nasil bir surec olacak. Mesala yeni sonuca gore ilk 300 de yer almayip mulakat sonucu olumlu olan. Ben anlamadim bu durumu. Ya da yeni sonuca gore ilk 300 e giren...