İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@scrikss hocam öyle Bi arama mı olması gerekiyor?
-
Arkadaşlar kızılaydan mülâkat yerine nasıl gidilir yardımcı olur musunuz? Otobüs metro vs..
-
@nopainnogain hocam güvenparktan kalkan dikmen dolmuşları gidiyor. Ana caddede iniyorsun ara sokakta kaliyor 2 dklik yurume mesafesi var
-
@nopainnogain hocam Dikmen , İlker, keklik dolmuşlarına bin guvenparktan Dikmen caddesinde emniyetin karşısında in. Sağa ilk sokağa dön 100 metre sonra sağda kalacak.
-
@nopainnogain Hocam güvenparktaki dolmuş durağından dikmene giden dolmuşları sorun 4-5 dk da bir kalkar , en fazla 10-15 dk da inersiniz. Ya da ben illa kart basmak istiyorum bu benim totemim diyorsanız güvenpark tarafındaki metro çıkışından çıktığınızda otobüs durakları var bir kaç tane oradan 145 , 186 numaralı otobüslerde gidiyor .
-
@bir-i̇ki 131 , 183 , 187 numaralı otobüslerde gidiyor . Hakimevini sorun soföre bilmiyorsa nevzat ayaz mesleki teknik lisesi var orada inip sorsanız gösterirler
-
Çok teşekkürler arkadaşlar hepinize başarılar
-
@aycannn gerekmiyor sanırım hocam daha önce konuşulmuştu da aklıma takıldı.
-
Mulakat icin kimlik disinda bisey getirecek miyiz? (ozgecmis vs)
-
@sikilaccisamatha sadece kimlik yeterli olur hocam.
-
Yarın mülakatı olan arkadaşlara da başarılar dilerim. Hakim olmayı başaran arkadaşlarda bundan 20 yıl sonra bu günleri hatırlayıp , koltuğun diğer tarafında otururlarsa lütfen kendilerine yapılanları başkalarına yapmasınlar
-
Tek bir cümle mevzuat okumadan gireceğim mülakata hadi hayırlısı
-
Mülakatı olan tüm arkadaşlarım..
Allah zihin açıklığı versin..
İnşAllah hepimiz kazanıp meslektaş oluruz..
Mülakatlar için dua ederken ,
Diğer yandan da yeni bir sınav daha gelip diğer kardeşlerimizin de kazanması için dua edelim...Dualar hepimiz için
-
Mülakatlara girecek arkadaşlar hepinize bol şanslar, güzel bir süreçle neticelenir inşallah. Şunu unutmayın özgüvenli bir duruş ve gür ses 1-0 öne geçirecektir.
-
Komisyon birer birer alıyormuş içeri sorulari bekliyoruz arkadaslar
-
Ad soyad, Doğum tarihi, Memleket, Üniversite ve bölüm, Medeni hal söylüyorsunuz 1 soru soruyorlar çıkabilirsiniz diyorlar ve çıkıyorsunuz yarışmacı arkadaşlara başarılar ben bu kadar tecrübe ettim.
-
- soru tam yargı davası
-
@ezo kaç dakika sürüyor yaklaşık olarak
-
@gossen 1 dk - 2 dk
-
@ezo heyecanlanmaya bile vakit yok