İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@toranj uygulanmaz inşallah
-
kota uygulansa bile kotayı referansınızla aşabilirsiniz arkadaşlar çok takılmayın.
-
@idarhakim referans da sıradan biri olmaz misal adli için yeterli olan referans idari için yeterli olmayabilir.
-
@mr-aday idari için nasıl biri referans olmalı peki
-
@scrikss direk komisyonla iletişime geçebilecek bir siyasi bence işiniz çözebilir. çok fazla kişiden ziyade doğru 1 kişiye gitmek daha etkili olur.
-
@idarhakim ilk kez mülakata gireceğim o yüzden sorumu yanlış anlamayın lütfen listeyi komisyondakiler mi hazırlıyor yoksa Bakanlık personelleri mi aktif oluyor nihai liste üzerinde
-
Sene 2019 beyler liyakattan bu denli uzak konusmaları burada yapmamanız daha makul olur bence. Hayırlı günler dilerim.@idarhakim. @scrikss
-
Bir önceki yorumumdan dolayı bir arkadaş tepki gösterdi. Ben yanlış anlayanlardan özür dilerim, kimseye bir şey yapıyor demedim. Bunları konusmak bile hoş değil anlamında belirtmek istedim. Herkese iyi çalışmalar dilerim
-
@mehmetkvl burada bu konular güle oynaya konuşulmuyor. Bunlar yokmuş gibi saf duygulara kapılmak da genç(tecrübesiz) bünyelerde hezimete neden oluyor. İşi ehline verme düsturu ile liyakat esas olsa keşke...
-
@mr-aday katılıyorum, biz görmezden gelince yok olmuyor maalesef.
-
@idarhakim çok kişiye gitmenin iyi olmadığını duymuştum ben de. Şu an seçimden dolayı hiç bi siyasi ilgilenemez ama
-
@mehmetkvl hocam keşke konuşulmasa ama aşırı acı bir gerçek . Dünyadan bi haber mülakata girilmesindense elbette ki düzgün bir çerçevede konuşulmasını daha mantıklı buluyorum
-
@scrikss komisyon hazırlıyor ama son şeklini bakanlıktakiler veriyormuş
-
@toranj fakat çok çok büyük değişiklik olmuyormuş
-
Arkadaşlar idare usul hukuku notları olan var mı kusura bakmayın rahatız ediyorum kolay gelsin herkese
-
Arkadaşlar bir sorum olacak. Fazla meşgul etmek istemem ama en iyi siz bilirsiniz diye düşündüm. Geçmişinde siyasi parti üyeliği veya sendika üyeliği olan biri için bu durum hakim olmaya engel teşkil eder mi? Eğer engel teşkil etmez ise üyeliğin ne zaman silinmesi makul olur. Mesela sınava başvurmadan önce mi? Araştırdım fakat net bir bilgiye ulaşamadım.
-
İdari hakimlikte kaç kişi İİBF/SBF den mülakata kaldı? Bunu Cimer aracılığıyla soran oldu mu aranızda?
-
Arkadaşlar duyumu olan var mı?Kaç hukukçu alınacak ve 100 kişilik kadro doldurulacak mi?
-
@sınavsayar simdi cimer e yaziyorum en geç 1 haftaya gelir cevap
-
@olursaolur hocam önceki sayfalarda 215ibf diye yazıyordu zaten .