İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
Bu sessizlik niye, hakim savcı adayları neredeler
-
Kandiliniz mübarek olsun...
Şu mübarek gecede dualar tüm hakim ve savcı olacak Kardeşlerimiz için...
Duasız üşürmüş yürekler bil. Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin. Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan, sana ummadık kapılar açan. Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan.
(Mevlana)
Rabbim dualarınızı makbul etsin İnşAllah...
-
iibf li kazanan sayısını bilen var mı arkadaşlar
-
Bu sınavın mülakatı kaymakamlık kadar Çetin geçer kontenjan azlığı nedeniyle
-
200 civarı iibfli olduğu söyleniyor ve kota da teamülen uygulanır diyorlar. Bu durumda 10 kişiden 1 i kazanabilir.
-
@toranj hocam ve herkese acizane küçük bir tavsiye;
Ne olur moral bozmayın ya..
Bunlar moral bozmak için ortaya atılan şeyler..
Hepimiz kardeşiz..
Bu zorlu dönemde birbirimize sıkıca kenetlenmeliyiz...
Unutmayın moral bozmak isteyenler sizin moralinizi bozarak mülakattaki duruşunuzu bozacak Allah korusun...
Kötü niyetli insanlar her daim varolacaktır onlara en güzel cevap her duyduğumuza inanmak değil aksine daha da sıkı durmak..
Geceye en güzel sözüm:
Unutmayın milletler topla tüfekle yıkılmaz yıkılamazlar milletler ancak aralarındaki kardeşlik bağı kalkıp herbiri kendi havasına suyuna düşünce yıkılır gider..
-
@mehmetemir hocam çok sağolun her zamanki iyi niyetinizle yazmışsınız:)ama ben acı gerçekle yüzleşsem iyi olacak:)
-
@toranj hocam söyleniyor derken nerde söyleniyor bunlar?
-
Aşırı işsiz olduğum için diğer platformlarda vs. mülakatlarda dönen şeyleri okudum tam olarak anladığım da söylenemez fakat anladığım bişey varsa beni çok aştığı:)
-
@nopainnogain whatsapp grubunda dediler onlar da facebooktan filan öğrenmişler sanırım
-
@toranj estağfurullah hocam..
Bilgi kirliliği çok fazla sizin suçunuz yok ki...
Bu ara moral dönemi...
Hem ilan bekleyen kardeşlerim için hemde mülakata gidecekler için zor bir dönem...
İlan bekleyen kardeşlerim için herkes bişeyler diyor, kimi zaman kavga atışma oluyor bir çok forumda..
Mülakata gidecekler için ise bir sürü ortada haber dolanıyor, kaynak diye sorsanız herkes susar çünkü art niyetli kişiler moral bozmak için olmadık şeyler atıyor ortaya...
Tüm kardeşlerim..
Bizler kardeşiz...
Bizler bir ve beraber olursak ancak o zaman ayakta dururuz...
Her duyduğumuza inanmayıp daha da sıkı kenetlenmeliyiz...
Tüm zorluklara rağmen ayakta duracaz..
Mülakata girenler de Allah'ın izniyle kazanacak..
İlan bekleyenler için de ilan gelecek hep beraber musmutlu olacaz inşAllah...
Çok konuştum yine ama içimi döktüm, hakkınızı helal edin...
Hayırlı geceler...
Geceye son olarak bu konuda çok güzel bir ayet paylaşayım;
Hep birlikte Allah'ın ipine (kitabına, dinine) sımsıkı sarılın. Parçalanıp ayrılmayın. Allah'ın üzerinizdeki nimetini düşünün. Hani siz birbirinize düşmanlar idiniz de, O, kalplerinizi birleştirmişti. İşte O'nun (bu) nimeti sayesinde kardeşler olmuştunuz. Yine siz, bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi O kurtarmıştı. İşte Allah size âyetlerini böyle apaçık bildiriyor ki, doğru yola eresiniz."
( Ali İmran 103) -
Merhaba Arkadaslar
Etrafta bazi kisilerden ön görüşme yapildigini bazi kişilerin bakanlikta ön görüşmeye gittiğini duyuyorum. Bu surecte ön görüşme asamasi var mi? Yoksa bu bahsedilen ön görüşmeler gayri resmi mi? -
@sikilaccisamatha resmi olarak böyle bir süreç yok hocam.
-
@evandro, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@sikilaccisamatha resmi olarak böyle bir süreç yok hocam.
O zaman bu bahsedilen ön görüşme ne oluyor acaba alinacak kisileri mi ön görüşmeye cagiriyorlar da bizim haberimiz yok anlamadim
-
@sikilaccisamatha oraya gidip alınmayan da olmuş önceden.
-
@mr-aday, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@sikilaccisamatha oraya gidip alınmayan da olmuş önceden.
Peki nedir bu görüşmenin mahiyeti üstat?
-
@sikilaccisamatha muhtemelen geçmişe yönelik bilgiler sorulmuştur
-
@sikilaccisamatha
Merhaba hocam ,bu önümüzdeki yapılacak mülakatlar için mi öngörüşmeye çağırmışlar ?Önceki birkaç sınavın mülakatında duyduk bunu forumlarda yazıldı . -
Öngörüşme ne ya?
-
@çinkoçaydanlık, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@sikilaccisamatha
Merhaba hocam ,bu önümüzdeki yapılacak mülakatlar için mi öngörüşmeye çağırmışlar ?Önceki birkaç sınavın mülakatında duyduk bunu forumlarda yazıldı .Evet bakanliga ön görüşmeye cagirilanlari duydum