İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@vamos, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@zeze Hepsi aynı anda açıklanıyor diye biliyorum ben.
@Hakimadayadayı Evet hocam, soyismin ilk harfine göre.Sanıyorum ki ;
11-12 Nisan İdari
15-30 Nisan Avukatlıktan geçiş
1-31 Mayıs AdliSonuçlar da Haziran sonu-Temmuz başı açıklanır herhalde.
Hocam benim adli yargı 3 Mayıs'a vermişler. Soyadım A harfi ile başlıyor. Adli yargı tahminimce haziranın ilk haftasına kadar uzayabilir ama tabiki ne kadar erken biterse daha iyi olur.
İnşAllah hepimiz kazanıp hepimiz mutlu olacazİnşAllah tez zamanda bir sınav daha açılır da diğer arkadaşlarımız da gelir.
hepiniz kazanıp hepimiz mutlu olacaz inşAllah...Dualar hepimiz için...
-
@mehmetemir Soyismi Y ve Z harfi ile başlayanlar var 29 Mayıs'ta. Haziran olmadan biter, Temmuz'a kalmadan da açıklanır inşallah
Umarım forumdan kimse tekrar sınava girmek zorunda kalmaz. Hayırlısı ne ise o olsun -
@vamos aminnn hocam...
Dualar hepimiz için...
Allah'ın izniyle garibana ses mazluma nefes olmak için hepimiz kazanacak hepimiz mutlu olacaz inşAllah...
"""Duasız üşürmüş yürekler bil. Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin.
- Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan, sana ummadık kapılar açan. Bİlmezsin kimin için ettiin duadır, seni böyle ayakta tutan."""
- Mevlana -
-
Bir arkadaş bir ara diğer başlıkta mülakat öncesi öngörüşme gibi bir şeyden bahsetmişti yanlış hatırlamıyorsam. var mı öyle bir şey yoksa şehir efsanesi mi?
-
@mr-aday var ama öngörüşme yapıp elenen adaylar da.
-
benim de 11 nisan inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun, ben idarinin sonuçlarının erken açıklanacağını düşünüyorum açıkçası umarım da öyle de olur temmuza kadar beklemeyiz.
-
Arkadaşlar herkesin 9.30mu yazıyor ona göre ucak bileti alcamda 13.30 yazan var mı ?
-
@fierce hocam benimkine de 9.30 yazıyor, son mülakatta da herkesin saati aynıydı. soyisminizin ilk iki harfi Ab ise 9.30'da girersiniz mülakata
-
12 Nisan da benim mülakat tarihim arkadaşlar. Herkese bu süreçte başarılar dilerim...
Merak ettiğim bir konu var, hukuk mezunu birisi mülakatta adli,idari ve avukatlıktan geçişte hepsinden başarılı olup nihai listede mükerrer isimlerin mevcut olma durumu söz konusu olabiliyor mu ?
-
@timuçin olmuyor hocam
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@fierce hocam benimkine de 9.30 yazıyor, son mülakatta da herkesin saati aynıydı. soyisminizin ilk iki harfi Ab ise 9.30'da girersiniz mülakata
Mulakata tek tek mi girecegiz?
-
@idarhakim siz daha önce girmiş miydiniz?
-
@toranj teşekkür ederim hocam.
-
@idarhakim öngörüşme referans görüşmesi değil mi? yoksa mesela sayıştaydaki gibi sürece entegre bi öngörüşme yok.
-
@sikilaccisamatha hocam bilmiyorum ama iki gün sürecekse grup halinde gireriz.
-
Mülakata nasıl hazırlanıyorsunuz arkadaşlar? Ne okuyacağımı bilemiyorum.
-
@rumelili Hocam ayrı bir kaynağa gerek yok. Notlarızı bir kez gözden geçirin yeterli olur. Yazılı sınava çalıştığınız kadar gerek yok
-
@Mehmetemir
Bir sitede hap bilgi notları var hocam.Sizin notlar mı? -
@çinkoçaydanlık evet hocam bana ait. Kendime ait tüm not, hap bilgi, özet vb. toplu bir yerde olsun diye küçük taptaze bir site kurdum;
https:/ /hakimvesavciliksinavi.wordpress.com
Birçok not, özet vb. var hocam.
Hap bilgiler ise hani benim sürekli 29 Aralık sınavı başlığına yazdığım şurası şurası önemli diye ara sıra attığım kısa notlar vardı ya onların hepsini kopyala yapıştır yaptım ders ders ayırdım. Sonra da PDF yaptım.
Dilediğiniz kadar kişi ile paylaşın çünkü onlardan sınavda bizzat tutan soru oldu...Teşekkür ederim..
-
@mehmetemir
Elinize emeğinize sağlık ...