İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@yigit06 yanlış yerdesin bence dostum
-
@yigit06, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Herkese Merhabalar kpss kaç puanla kapatır ve toplam kaç kişi alındı bu konuda bilginiz varmı sayın kişiler:)
Yiğit bi' dur allasen zaten ortalık karışık
-
Umutluyduk bugünden yine olmadı sanırım. Rekorun kırıldığı bir mülakat süreci oluyor.
-
@Kenan hocam face de biri 16:30 -17:00 demiş açıklanma saatine sizce böyle birşey olsa haber alabilirmisiniz?
-
@kiziroğluhey o sitelere hiç bakmıyorum seviye düşük birde orda kazananların olduğunu sanmıyorum ortalığı karıştıranlar dolu :)) yalan söylemediyse söyleyecek valla
-
@kiziroğluhey Hocam, üye olmadığım için oraya bakamıyorum fakat merak ediyorum da acaba facebook grubunda bugün geleceğine yönelik yorum sayısı fazla mı yoksa sadece bu bahsettiğiniz kişiyle mi sınırlı?
-
@atlas07, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@kiziroğluhey Hocam, üye olmadığım için oraya bakamıyorum fakat merak ediyorum da acaba facebook grubunda bugün geleceğine yönelik yorum sayısı fazla mı yoksa sadece bu bahsettiğiniz kişiyle mi sınırlı?
Benimde yok hocam tek kişi söylemiş o da kaynak sorulmuş cevap vermemiş o yüzden Kenan hocaya sordum
-
@kiziroğluhey Anladım hocam, teşekkürler cevap için. Akşama kadar bekleyeceğiz yine de.
-
face de açıklanacak diyen bir kaç kişi var arkadaşlar
-
Ortalık karıştı
-
@sözkan abi yıkılıyor face diyorlar Murat hoca kesin demiş vs vs bilmiyorum siz ne dersiniz
-
İnşallah öyledir
-
evet murat hocada az sabır ve kesin ibarelerini kullandı
-
@Kenan hocam benim yok face
O yüzden size sordum mümkün mü ? Kilit sizde -
@kiziroğluhey valla hocam ben o sayfalara hiç girmedim nerde yazdıklarını bilmiyorum.
-
Değerli arkadaşlar, görünen o ki bir sürecin daha sonuna geliyoruz. Sonuçlardan sonra sevinç ve üzüntü bir arada yaşanacak. Kimimiz nihai listede yer edinmişken, kimimiz ne yazık ki liste dışında kalacak.
Aramızdan her kim olursa, süreci tamamlayanlarimiz arkada kalanları unutmasınlar. Bu günleri, bu süreci unutmasınlar. Adaletin kılıcını sımsıkı ellerinde tutsunlar. Tutsunlar ki gün gelip o kılıcı tutanında elini kesebileceğini bilsinler.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bu süreçte bir yanlisimiz olduysa hakkınızı helal edin. Selamlar... -
Açıklandı arkadaşlar.
-
Çok şükür yanıltacak bilgi vermedik Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Hadi güzel haberler getirin
-
Malesef başarısız... kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim görevlerinde başarılar dilerim
-
@NoPainNoGain Hayırlısı olsun dostum. Ne kadar emek verdiğine hepimiz şahidiz. İnşallah bu emeğinin karşılığını hakettiğin biçimde alacaksın bir gün elbet.