İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
Bende acaba unuttular mı diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar herkese merhaba başlıkla çok alakası yok ama bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim. İdari yargı da kaç net yaparak mülakata kaldınız acaba?
-
@mujdeniz en az 82-83 ner yapmanız gerek
-
@RootofAllEvil evet iletişim uzman yrd.lığı da dahil edebiliriz buna. Hakimliği bekliyor hepsi
-
@idarhakim Çok teşekkürler
-
Yine çok sessiz ortalık. Hayırlısı bakalım.
-
@geliruzmanı07 bugünde olmayacak gibi
-
Benim de umudum kalmadı artık
-
Bu hafta gelmez.
-
Arkadaşlar bu sene neden böyle anlamıyorum gerçekten.Bu kadar uzun sürmesi bana göre normal değil süreç çok uzadı.Perşembe cumadan ümitliydim oda olmadı artık hiç açıklanmayacak gibi geliyor ya
-
@hukukcuuu bu konuda maalesef sorulan hiç kimse soran kişiden daha bilgili değil...
Allah bize sabır ihsan etsin..
En uzun süren mülakat olarak bu mülakat tarihe geçti..
Dayanın arkadaşlar. Duamız var, Allah'ın izniyle sabırla beklemeye devam edeceğiz. Güzel günlerin geleceği umudu ile dua etmeye devam edeceğiz. Elinde sonunda olacak ama ne olur dayanma gücünüzü kaybetmeyin.
Dua edelim birbirimize...
-
Sayıştay açıklanmış aramızda kazananlar varsa hayırlı uğurlu olsun inşallah ağustosa çıkmadan hakimlik de açıklanır veya en geç bayram öncesi
-
@RootofAllEvil Gecen yılı baz alırsak sonucların acıklanm. ile saglık rp. son günü arasında 14 gün süre var (rapor teslimi icin 20-30 arası net 7 isgunu) sahsi kanaatim bu hafta carsambaya kadar sonuçlar gelmezse bayram sonuna kalacağı yönünde
-
@Rene783 bayram öncesi açıklanacak. Hangi hafta olur bilmiyorum.
-
@paretowilfreɗo Hocam bir gelişme yok mu sonuçlarla ilgili? Bayramdan sonraya mı kaldık, eylüle mi?
-
-
İdariden kadroların tam doldurulduğu yönünde söylentiler var umarım doğrudur. Bir grupta arkadaş varmış güvenilir olarak görüyorlar kendilerini geçen sınavlardan.
-
@idarhakim Bu haftayı neden atladınız?
-
Sanki üstünü kapattılar gibi geliyor, hiç açıklanmayacak gibi
-
Evet arkadaşlar süreç nereye gidiyor böyle önünü alamıyoruz:)