Tarım Kredi kooperatifi Konya bölge birliğine başvuranlar toplanalım
-
bir an önce açıklansada önümüzü görsek bu hafta aciklanır insallah
-
@alan42 Ankaraya 1300 başvuru olduğu bilgisini falan iyi bulmuşsunuz hocam. Dediğiniz mantıklı bakalım bekleyip görecez.
-
@malianestezici, içinde söyledi: Tarım Kredi kooperatifi Konya bölge birliğine başvuranlar toplanalım
@alan42 Ankaraya 1300 başvuru olduğu bilgisini falan iyi bulmuşsunuz hocam. Dediğiniz mantıklı bakalım bekleyip görecez.
Sitede yazıyor.Ank bölge mülkat heyecanı kısmına tıklarsanız görünüyor.Açıklnsın artık ya strese girdim iyice hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar 03322456920 Konya birliği arayalım da enazından beklediğimiz belli olsun.Sonuçlar için Siteyi takip edin diyorlar.
-
@alan42 bu hafta aciklanir falan gibisinden bsey dediler mi hocam tek dedikleri siteyi takip edin mi ? ogleden sonra arayacagim bende
-
@nairu Siteyi takip edin dediler herhangi bir bilgi vermediler. Benim tahminim yarın açıklanacağı yönünde.
-
@technoman eyvallah hocam bekleyecez o zaman yaoacak bsey yok
-
@nairu Konya siteyi takip edin dedi Ankara ise belge kontrolleri yapılıyor tamamlandığında sisteme yükleyeceğiz sitemizi takip edin dedi .Gün süre vermediler
-
Bugünde geçti sanırım.Var mı duyum alan?
-
arkadaslar dun ben konya bolge birligini aradim bugun yada yarin aciklanacak dediler dedi sizin bi duyumunuz var mi
-
Bende aradım ankaradan açıklanacak dediler sanırım konyada kilerin bilgisi yok bir haftaya açıklanır demişlerdi.
-
Site aktif bugün baya.Ankara bölge için atananların tebligatları verildi .Artık sıradaki biz iz sanırım.Konya bilmiyor evraklar Ankara da insan kaynaklarında .
-
Biraz önce aradım Ankara merkez birliğini,bugün açıklanacak siteyi takip edin dediler.
-
Açıklanmış
-
kaçla kapattı bilen var mı lisans ?
-
Konya mülakata kalanlar listesini bulamadım kaç ile kapatmıştı yardımcı olur musunuz ?