2019 Hakim Yardımcılığı
-
Arkadaşlar bir sürü hap bilgi ve işinize yarayacak yeni açılmış bir site..
Bakmanızı mutlaka tavsiye ederim, çok güzel paylaşımlar yapılmış..
https://hakimvesavciliksinavi.wordpress.com/2019/03/02/en-onemli-noktalar-hap-bilgiler-serisi/
-
@mehmetemir Hocam siteniz hayırlı uğurlu olsun.Emeğinize,yüreğinize sağlık.Allah bilgilendirmeleriniz için sizden razı olsun.İnşallah sizin de hayatınızda arada kaldığınız,yol çizmekte zorlandığınız zamanlarınızda sizin gibi bir yol göstericiniz olur:))
-
@harveyspecter Aminnnn, Allah sizden de razı olsun. Bu güzel duanız için teşekkür ederim.
Şunu da belirteyim belki yanlış anlaşılır:
Benim bu siteyi yapma amacım buraya alternatif bir site değil sadece sizlere attığım not, hap bilgi vb. hepsinin toplu olduğu bir yer olsun dedim. Yoksa yine her zaman olduğu gibi burdayım. Sizler benim kardeşlerimsiniz..Ben hep burdayım...
Allah'ın izniyle herkes kazanacak ve herkes mutlu olacak..
hayırlı geceler...
-
Merhaba arkadaslar bu mevzuattan borclar, ceza ve medeni hukuk pdf olarak cikarip ciltletmistim yaklasik 4 ay once ve ilk calismami onlarla yaptim. Simdi bidaha ustunden gececem ama acaba guncellenen kanun vs oldumu bunlardan ben biraz bakindim ama yok gibi eger yeni calisan varsa beni bilgilendirise sevinirim.
-
@paragliding Kullanmaya devam edin. Günceldir.
-
@suigeneris tamam hocam tesekkurler
-
Herkes Hazırlıklı olsun.
31 mart yerel seçimleri için birtakım görüşmeler durmuş vaziyetteymiş.
Açıklanacak şeylerden nasibimizi alacağız. -
@suigeneris Acaba neler açıklanacakmış hocam?Spoiler vermediler mi?Şimdiden bilgi açısından bari nasiplenseydik:))
-
@harveyspecter Sınav muhabbeti hala belli değil deniliyormuş. Bu sene için aktif olabilirmiş. Herşey Reform paketinin içinde belli. O açıklanınca herşey sadır olacak.
-
@suigeneris Haziran duyumu da hala var
-
@ücüncütekil 29 Mayıs mülakat bitiyor.
Açıklanması da 1-2 ayı bulacaktır.
Haziran artık çok zor.
Sınav Kasım -Aralık bandında olur. -
@suigeneris Hocam güzel haberler alıcaz inşallah. Bizleri habersiz bırakmayın lütfen. Sınav tarihi ile ilgili bir şeyler de duydunuz mu? Hala Kasım aralık olarak mı tahmin ediyorsunuz?
-
@suigeneris Bir an için acaba bizi etkilemez mi demiştik ama malum burası Türkiye.1 dakikada bile çok şey değişebiliyor.Artık şu meşhur reform maddelerini gözümüzle görmeden ne desek beyhude.En iyisi beklemek...
-
@mujdeniz 31 Mart seçimleri / Mülakat süreçleri / Reform paketi süreci bu sebeplerden dolayı Haziran olmayacak deniliyor.
-
@harveyspecter Vallahi bu süreç bu dediklerin şeyler yüzünden beni yordu. Dediğin gibi ne olacağı belli olmuyor.
Bakan olaya muvakıf değil deniliyor.
Şubat ortası açıklanacak dedi Bugün martın 5'i oldu.
Sonra dedi fakültete olanlara etki etmiycek yeni kayıt olanlar sorumlu 0lacak dedi.
Bakan bu konuda çalışanlardan bilgi alıyor diyorlar. Konuya içeriğe hakim değil diyorlar. O yüzden Şu paket reform taslağı açıklanana kadar sabretmek lazım . -
@suigeneris Hocam şu andan itibaren zannımca en iyisi haber kovalamayı bırakmamız.Akıl da duyumlar da kasım aralık bandını işaret ediyor.En iyisi hafiften çalışmalar başlatmak.Zaten geçmişten de tecrübeler var.Bilgileri muhafaza etmeli en azından.Bu duyumların ne başı var ne sonu.Malum geçmişte sayın bakanımızın açıklamaları bile yeri geldi kaynadı gitti.Bu reform paketi için ocakta açıklanacak demiş olduğu açıklaması da mevcuttu.Yine hala zihinlerdedir 4 bin 5 bin hakim savcı alınacak söylemi.Çok hızlı değişen siyasi gündemi olan bir ülkeyiz.İdariden 100 kisi alınacakmış gibi hatta bunun hakim yardımcılığı şeklinde olacakmış gibi çalışmasını yapmaktan zarar gelmez.Sonuçta her türlü herkes Rabbimin ona yazdığı rızkını yiyecek.Nasip diyelim bekleyelim.Ancak zaten ekmek aslanın ağzında çalışmalara başlamakta fayda var:))
-
@harveyspecter Ağzına Sağlık.
-
@suigeneris Eyvallah hocam bugüne kadar siz de elinizden geldiğince duyumlar sunmaya çalıştınız yüreğinize sağlık:)
-
@harveyspecter Allah razı olsun dostum. Köşeme çekileyim Bu ay bende.
-
Kandiliniz mübarek olsun...
Şu mübarek gecede dualar tüm hakim ve savcı olacak Kardeşlerimiz için...
Duasız üşürmüş yürekler bil. Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin. Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan, sana ummadık kapılar açan. Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan.
(Mevlana)
Rabbim dualarınızı makbul etsin İnşAllah...