2019 Hakim Yardımcılığı
-
hakim yardımcılığı maaşı falan nasıl olur acaba? Stajer hakim maaşının altında olmaz herhalde.
-
@kml Stajın daha iyi versiyonu ve daha aktif oluyosun. Maşalara bu anlamda dokunmazlar heralde. Yardımcılık kelimesi aldatmasın. Normal staj evresinden daha aktif olunacaktır.
-
@suigeneris bakalım hocam değişiklikler genelde bizim lehimize olmuyor ama bu sefer şaşar inşallah.
-
@kml inşallah inşallah.. Çok meraklı bir şekilde bekliyorum. Sistem nasıl olacak diye.
-
@suigeneris bilgiler için çok teşekkürler , Allah yardımcınız olsun
-
Mevcut hakim adaylarının imza yetkisi yok. Yardımcılıkla birlikte bazı yetkilerin verilmesi söz konusu diyollaaaa. Ki olması gereken de o. 3 yılda imza da mı atmıyahhh
-
Mayıs-Haziran dönemi ilan gelse de ara uzamasa . Ömür geçiyor zaten.
-
@suigeneris etkinlik yapıp sayıyı 150-200 e çekmemi gerekir
-
@bydaler Hocam muhtemelen 12 kişilik rekor katılımla en çok ses getiren etkinliğimiz olur
-
@vamos Çok Güzel bir yere değindin... Tebrik ederim .
-
@bydaler Vallahi Sağlam bir şekilde Anlaşma Yaparak bir olalım mı? Etkinlik yapalım. Bana çok umutlu geldi bu düşünce. Yılında tam başındayız hazır. Yüklene yüklene Acayip ses duyururuz var ya..
-
@corleone Şubatın Sonunda kesin Bilgi çıkar Belki daha erken.. Ben Şimdi bir kişiye daha rıca ettim. Adalet bakanlıgında Personel bünyesinde kendisi. Bi şekilde öğrenmeye çalısacağım dedi. Benden haber bekle dedi.
-
@albertcamus Sen de haklısın valla
-
@suigeneris eğer sınav yıl sonu falan olacaksa sağlam bir planlamayla yapılabilir ..ama hemen haftaya yapıyoruz diye değil, sindire sindire yaya yaya 1 ay yada 2 ay sonrası için hazırlık gibi ..sonra aynı kişilerle başka bir zaman için sözleşiriz gene deneriz.ozellikle sınavı 1-3 soru farkla kaçıranların katılması daha muhtemel cunki herkes ah bir 50 kişi fazla alsaydı diyor...tabi ilk başta ilan ile bilgilerin biraz daha netleşmesi lazım şu an için bulanık hersey ..
-
Şu sayıyı 200 e çekebilsek bi birlik olabilsek ne güzel olucak
-
@bydaler Evet zaten öyle ilerleyen süreçte belli olur bu iş. Şuanda hakimlik yardımcılığı bile gelmedi kanunlaşmadı. Bakalım belkide idari yargı 150-200 gelecek belki gerek bile kalmayacak.
-
@suigeneris inşallah gelirrrrr
-
Birtakım şeyler net olmaya çalışmaya çalışıyor diyeyim Sürekli gündem değişiyormuş. Bakalım Şubat Ayı içinde neler Gelişme gösterecek.
-
Arkadaşlar Adalet bakanlığının 2019 yılı Resmi yazışmasında Hakimlik yardımcılığı Müesesesi yer almıyormuş. Bunu öğrenince bende Şok oldum.
-
@suigeneris hocam hazirana 200 idari yargı gibi bir haber gelirse ne güzel olur