2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Sınavı kazanan arkadaşlara sorum olacak, sizce kullanıcı kodunun sonundaki iki hane sıralamayı mı gösteriyor yoksa rastgele verilen bir numara mı ?
-
selamlar. Ben de 2. gruptan mülakata hak kazanmışım arkadaşlar. Merak eden arkadaşlar mesaj atabilirse müsait bir zamanda kaynak konusunda yardımcı olmaya, kendi çalıştığım kaynakları anlatabilirim. Mülakata hak kazanan arkadaşları tebrik ederim. Kazanamayan arkadaşlar da canlarını sıkmasınlar. Eylül gibi tekrar alım olacağına dair bir duyum almıştım. Fakat denetçi mi olur, uzm yard mı ya da araştırmacı mı? yada kesin alınacak mıdır bilemiyorum. Şimdiden hafiften başlayarak ilan geldiğinde hazır olmanız çok iyi olacaktır. Herkese başarılar.
-
- Gruptan mülakata hak kazanan arkadaşlar rica etsem hangi kaynaklardan hazırlandığını yazabilir mi lütfen
-
@whitewalker hocam ben aöf kaynaklarından çalıştım işletme ve İnsan Kaynakları konularını.
-
@tcmb06 hocam bölümünüz nedir
-
5.gruptan kazandım bende. örgütsel davranış salih güney, işletme yönetimi tamer koçel, insan kaynakları istanbul üniversitesi komisyonu. bunun yanından aöf kaynaklarına da çokça baktım.
-
@gagelessh endüstri mühendisliği
-
@tcmb06 kusura bakmayın, ayaküstü yazdığımdan yamuk yumuk olmuş cümleler.:)
-
@tcmb06 Aa ben de .Hocam hangi kaynaklardan çalıştığınızı yazabilir misiniz?
-
- Gruptan kazanan arkadaşlar kaç puan aldınız?
-
İtiraz mailime cevap atmışlar yeniden incelendiğini ancak puanın değişmediğini söylemişler.
-
@siyasalcowfest Bana da ayni mail. toplam 300 puanlik sinavda 1 puan bile oynama olmamis yani
-
Herkese aynı mail gelmiş bakmamışlar bile
-
@tcmb06 hocam sizin grubun taban puanı kaç?
-
@tcmb123 bence öyle. 1. Gruplarınki ilk 30. 2.gruplarin 30-60 arası 3.grupların 60-70 arası şeklinde gidiyor olabilir. Tabi her gruptan belirtildiği kadar aday komisyon mülakatına hak kazandıysa. Emin olmamakla beraber ben de öyle tahmin ettim.
-
Arkadaşlar 1.gruptan kazananlarınız varsa hangi kaynaklarla çalıştınız ve 1.grup kaçla kapattı?kalın yazı
-
Arkadaslar sizce bu sene tekrar ilan acar mi merkez bankasi?
-
Arkadaşlar 1.gruptan kazananlarınız varsa hangi kaynaklarla çalıştınız ve 2..grup kaçla kapattı?
-
@gagelessh yanlış oldu.'. gruptan kazananlarınız olacaktı
-
@elifff benim sonucum 2 puan artmış ancak sıralamaya girememişim