2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
-
@twoof 50
-
Merhaba, itiraz etmek için bi süre var mı bugün de itiraz edebilir miyim? İtirazı mail yoluyla mı yaptınız ve hangi adrese?
-
Arkadaşlar akşamki etkinlik için tag # ??????? Henüz belli değill. Saat 17.30 gibi aktif olursanız aktif hesaplardan takip edebilirsiniz. Ayrıca yine bilgilendirip yazarım.
Etiketlenecek kişiler ise
Sn @ZehraZumrutS
Sn @msbagli
Sn @ahmetkoca03
Sn @aysekardass
Sn @mustafaapaydin5 @ailevecalisma bu kişiler bakan, yardımcılar ve sgk üst yöneticiler. Bi de CB ve danışmanları etiketleyebilirsiniz arkadaşlar..
Her yeni bir alım yığılmayı, beklemeyi önler arkadaşlar . Atanmış arkadaşlarımızı tebrik ederim. Bu süreçte desteklerini esirgemelerini ayrıca rica ediyorum. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve destek olmalıyız birbirmize ..
#iibftakipte #iibftakipleşiyor gibi taglarla da yeni hesap açaçak arkadaşlar buradan takipçi sayısını arttırıp daha geniş kesime hitap edebilir. Saygılar. -
@tcmb06 hocam hangi kaynaklardan ,nasıl çalıştığınızı yazacaktınız??
-
@employee gecti o, zaten itiraz eden kimsenin sonucunda bir degisiklik olmadi
-
@johndoe66 teşekkürler
-
Arkadaşlar neden sınavı geçen kimse hangi kaynaklarla çalıştığını söylemek istemiyor ? Bilgi paylaşımı ve birbirimize destek olmayacaksak niçin açıldı bu platform? Umarım artık bir Allah'ın kulu söyler 1.grup için kaynak önerisi
-
@vesislerdağıldı @gagelessh Ben sınava girmedim ama kaynakları paylaşayım. Para politikası için Mishkin tek kitaptır. Fatih Özatay'ı da öneriyorlar ama ben okuduğumda bizim sınav formatına pek uygun olmadığı kanısına vardım. Ekonometri için Gujarati yeterli olur. Makro için Nurdan Aslan'ın KPSS ve Kurum Sınavları için Makro kitabını tavsiye ederim.
-
kaynak soran arkadaslar,
piyasada envai cesit kitap var. herkes baska bir kaynaktan calisiyor. kimisi ders notlarindan, kimisi yerli veya yabanci ders kitaplarindan, kimisi online derslerden... keramet kaynakta degil, cok cok iyi calisip hazirlanmakta. elinizdeki herhangi bir ekonometri veya makro kitabi is gorur. hangisinin anlatim dili ve ogrenme teknigi size uyuyorsa onu secip calisacaksiniz. size sinavi gecirtecek sihirli bir kaynak yok yani. benim cok iyi dedigim bir kitabi siz cesitli sebeplerle begenmeyebilirsiniz veya sizin iyi dediginizi ben begenmem. herkesin kisisel tercihi bunlar. onemli olan cok kapsamli bir sekilde sinava hazirlanmak, kaynak derdine dusmek degil. bu yuzden surekli bunlari sorup durmak cok sacma, kimse kusura bakmasin...
-
@johndoe66 Arkadaşım mesela ben endüstri mühendisiyim.Kpss de alan sınavlarına girmiyorum,alanlar hakkındaki temel kaynaklar nedir onu bile bilmiyorum. Elimde hiç kaynak yok.Hangileri alsam diye konuları bilen iibf mezunlarına sormak istedim.Elimde 3-5 kaynak var da ,hangisinden çalışsam acaba diye düşünmüyorum
-
@bluephantom Siz neden girmediniz hocam?
-
@tonyukuk646 P1 puanım yetmedi hocam.
-
@bluephantom Anladım hocam inşallah bir sonrakine girersiniz. Puanı Ales'ten almak daha kolay sanki
-
@tonyukuk646 Sağolun. Bana da öyle geliyor da Ales ile P1 puan yüksekliği farklılaşıyor gördüğüm kadarıyla. Yani P1 daha düşükle kapatırken ALES sayısal puanı bir tık daha yüksek gibi. Bu da dediğiniz kolaylığın cabası.
-
@bluephantom Evet hocam hem de Ales'te direkt sayısal puana hedeflenebildiğiniz için bütün dikkatinizi matematiğe verebiliyorsunuz, KPSS öyle değil oradaki her net bir sürü puanı etkiliyor.
-
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle herkese geçmiş olsun.
Ben birinci gruptan mülakata girdim ama o kadar çok kekeledim ve düzgün cümle kuramadım ki geçeceğime dair umudum azaldı. Heyecandan tutukluluk oldu, adımı unuttum bi an.Diğer adaylara başarılar.
Mülakat sonuçları ne zaman açıklanır? Güvenlik soruşturmasından önce öğrenme imkanımız olur mu?
-
@maxim1 Hocam geçmiş olsun, ne olacağı açıklanmadan belli olmaz giren herkes heyecanlanıyor oraya sonuçta Merkez Bankası mülakatı. İnşallah iyi sonuçlar alırsınız. Mülakat normal konuşma şeklinde mi geçti yoksa alan soruları da geldi mi?
-
@tonyukuk646
Hocam teşekkürler, mülakatlar devam ettiği için söylemem etik olmaz. -
@maxim1 Tabii ki hocam sorulardan bahsetmemeniz en doğrusu anladığım kadarıyla soru geliyor. Hayırlısı olsun.
-
İstanbul guy asilde olup buranın mülakatina gelen kişi var mıydı acaba,
nihai başarı listeniz açıklanınca hemen feragat etmeniz yedekleri baya sevindirecektir, bana mesaj atabilirseniz feragat edince çok minnettar olurum.