2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
-
@bluephantom İlginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim internetteki geçmiş merkez bankası sorularını gördüğümde çok panikledim baya zorlar umarım bu kaynaklar yardımcı olur
-
@johndoe66 Hocam merkez bankasının yayımlanmış 2012 sınav sorularına bakınca üniversitede işlediklerimizden çok çok ağır olduğunu gördüm bu yüzden kaynak araştırmasına giriştim elbette maharet kaynaklarda değil bizde bitiyor fakat doğru kaynağı bulmazsakta vakit kaybı yaşama riski var ne yazıkki
-
@vesislerdağıldı Hocam şöyle geçmiş sorular çok ağır zira eskiden merkez bankası doktora yapan vs adaylar alıyordu ancak sonradan bu durum değişti. Son birkaç sınava baktığımda geçmişe nazaran epey bir kolaylaştığını söyleyebilirim. Yanlış anlaşılmasın hepten kolay değil ama normal formata döndüler diyelim. Ürkmenize gerek yok yani.
-
@bluephantom Öyle mi bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim şimdi daha umutlu olabilirim o halde
-
Mülakatlar hangi gün bitiyor arkadaşlar?
-
Bugün bitti 5.gruplar sondu. 5.grubtaki arkadaşlar nasıl geçti mülakatınız artık konuşulabilir sanırım
-
Ben de 2. gruptan girenlere soruyum nasıl geçti mülakatlar? Bir de açıklanması ne kadar sürer o konuda bilgi sahibi olan var mı?
-
@xxmezun Teknik soruların ikisi cevaplanabilir, diğer ikisi de kısmen zordu. Tabi mülakat süreci heyecanı eklenince bunları düşünüp hatırlamak ve cevaplamak benim açımdan biraz zorlayıcı oldu.. 5-7 dk falan sürdü, nasıl bittiğini anlayamadım. Geçmiş olsun diyelim, herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
Geçmiş olsun. Benim içinde zorlayıcıydı teknik sorular . Aynı şekilde hızlı ve zorlayıcıydı. Teşekkürler hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar sizce mülakatlar ne zaman açıklanır
-
iyi ihtimalle temmuz sonu olarak düşünüyorum.
-
Mülakat sonucu için iki ay beklemek uzun bir süre gerçekten. Mülakatım iyi geçseydi belki beklemek daha rahat olurdu.
-
@tcmb06 geçen sene 1.5 - 2 ay beklenmişti. ama bu sene süreç daha hızlı ilerliyor gibi.
-
- gruptan giren arkadaşlar mülakat sorularını paylaşabilir mi?
-
@arthaslaurenn doğrudur, olabilir. İnşaAllah haziran sonuna açıklanır.
-
Arkadaşlar selamlar. Merkeze GRE ile başvuran var mı? İşe başlama halinde Merkez Bankası, GRE belgesinin aslını talep ediyor mu yoksa ilana başvururken ki yüklediğimiz pdf yeterli mi? Yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim. İyi günler.
-
@alfa hocam sorunuzun cevabını mbde işe başlayan&gre ile başvuran biri cevap verebilir. Mbde işe başlayanların bu forumda gezinmeleri düşülen bir ihtimal siz en iyisi ikyı arayıp sorun.
-
Merkez bankasi güvenlik soruşturmasını sadece başarılı olanlara mi yapıyor arkadaşlar
-
@thinkful Sanmam, herkese yapıyordur bence.
-
Sonuçlar ile ilgili dönüş yapılan arkadaş oldu mu?