2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
-
@gençişsiz Hocam herhalde Yds'den yeterli bir puan almışsınız, tebrik ederim.
-
@tonyukuk646 hocam Allah razı olsun sağolun şükür 70 yds yi görebildim
Bilmiyorum kpss puanım yeter mi ama yine de başvuru yapacağım. -
sınav ted üniversitesinde yapılıyor. cumartesi sabah ana derslerinizden biri öğleden sonra para-banka, pazar sabah diğer ana dersiniz. 5.grup için aöf kaynakları yeterli. diğer gruplar piyasanın bilindik kitaplarına çalışacaktır zaten. listeler tam olarak yayınlanmayacak, herkes kendi notunu ve durumunu görecek o yüzden kaçla kapattığını ancak sora sora tahmin edebilirsiniz.
-
@baskan hocam benim kpss puanım 80 civarı olduğu için 100 kişi arasına girip giremediğimi ne zaman öğrenebilirim o zaman?
Çok teşekkür ederim hocam detaylıca cevap verdiğiniz için -
geçen sınav 180 kişilik sınav listesine 175 kişi başvurmuştu. yani 80le kapattı. bu sefer 100 kişi çağırıyorlar fakat geçen sınav mülakata giren 20kişi civarı insan bu listede çeşitli sebeplerden olamayacak. yani sizin durumunuz aradaki 55 kişinin tekrar sınava girmemesi, bunun yanında geçen sınava girmeyen yaşı yds si vs. olmayan insanların da çok fazla olmamasına bağlı. 25 i gibi sınava gireceklerin açıklanmasını bekliyorum, kesin o zaman öğrenirsiniz fakat o tarih çalışmak için geç olacağı için şimdiden çalışmaya başlamanız faydanıza. hayırlısı olsun şimdiden.
-
@baskan çok teşekkür ederim hocam sağolun
Size de başarılar -
sağolun.
-
Arkadaşlar bu diplomayı nasıl taratıyoruz?Renkli fotokopisini taratsak olurmu? Siz nasıl yaptınız?
-
@gagelessh ben siyah beyaz tarattım.
-
peki taratırken diploma kırıştı mı? Diplomanın renkli fotokopisini mi taratsam ?
-
@gagelessh lazer ışıklı bölüme koyarsanız kırışmaz, siz normal seri fotokopi çekilen yere koyuyorsunuz sanırım. zaten daha sonrasında evraklar 200 kb üst sınırla yükleneceği için bırakın renkliyi, siyah beyazı bile küçültmeye çalışacaksınız.
-
Arkadaşlar etkinleştirme işleminden sonra başka birşey yapılamayacak di mi ? Güncelleme mecburi mi?
-
@baskan etkinleştirme işlemini yaptıktan sonra herhangi bir işlem yapmak gerekiyor mu, güncellemek mecbur mu bilginiz var mı acaba ?
-
@kamups adı üstünde güncelleme, güncelleyecek bişeyiniz yoksa güncellemezsiniz.
-
@baskan Teşekkürler, son anda emin olayım istedim de, sağ olun ..
-
@baskan nasıl küçülteceğiz başkan?siteden mi
-
İstatistik kitabı için önerisi olan var mıdır?
-
Sınava girebilecekler listesi ne zaman ilan edilecek veya açıklandı mı nerden bakıyoruz? Sisteme giremedim
-
Yazılanlara bakıyorum okuyorum tek yorumum şu oluyor: lütfen başvurmayın arkadaşlar. Başkalarının hakkını yemiş olursunuz.
-
@hilmihilmi neden? Ben fotokopici miyim, tarayıcıyla haşır neşir olunca bilgili mi oluyorum.