2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Merkez bankası 50 uzman yardımcısı 10 denetçi yardımcısı alacak.
Uzman yrd ilanı :
Denetçi yrd. ilanı :
-
Yds'si olan arkadaslarimiz icin guzel bir ilan. Hayirli olsun.
-
Hayırlı uğurlu olsun. Açılsın açılsın, iyi çalışan dostlarımız böyle güzel kadrolarada yerleşsin.
-
.............
-
Sartlardan birisi son 2 yil icinde komisyon mulakatinda elenmemis olmak diyor. Ben merkez bankasinin avukat alimina basvurmustum ve bu mulakatta kazanamazsam, uzman yardimcisi ilanina basvuramiyorum sanirim degil mi? Bu kadar sacma sey gormedim.
-
Çok güzel oldu bu ilan çalışmalara başlamak lazım...
-
4.gruptan 84 puana 2018 alımında sınav daveti gelmişti ama sayı azalmış bu defa. Yine gelir umarım..
-
@genclerbirlikli hangi sart hocam ben ayirt edemedim
-
@kuheylan 2 yıl içinde mülakattan elenmiş olmamak şartı
-
@genclerbirlikli hmm anladim hocam. Sirf hazineciler icin mi yapilmis onu bilmiyorum da beni de yakti bu sart malesef
-
@kuheylan herkes icin gecerli bence. Cok kotu oldu bu.
-
Hukuk için kaynak önerebilecek var mı ? 2018 alimlarinda giren adaylarin deneyimlerinden yararlanmak isterim.
-
Ales i olmayan ya da düşük olanlar gre kovalayabilir çok daha kolaydır.
-
@ercu hocam nasıl bir sınav ne soruluyor?
-
@siyasalcowfest hakimlik sinavina calisirken yararlandigim altin seri ahmet nohutcu tarzi kitaplar saglam olmustu ama cok ayrintili kitaplar. Onceden calismaya baslamak gerekebilir
-
@kuheylan Hakimlik sınavı degil hocam hakim adayligi sinavi. Bir tuccar kedi kukremis de dun boyle :)))
-
Arkadaslar bu Ekonometriden nasıl 30 puan alınabilir? Cidden ne yapmak lazım bu lanet ders için. Youtube için bi Kanal bulamadım anlatan, tek başıma kitaptan başlayayım dediğimde anlaşılmaz bir çile. Birini özel ders için bile tutasım var 2 3 Ekonometri anlatsın diye
-
Gre 205 dolar toefl 185 dolar ve ikisi de bilgisayar temelli sınavlar
-
İnşallah bu seferki ydsden 70 alırım da başvururum kazanamasam bile iyi bir deneyim olacaktır.
İlan herkese hayırlı olsun arkadaşlar -
- Grup kaç P1 kaç ile kapatmıştı? Bilgisi olan arkadaş var mıdır?