kızılay personel alımı 2019
-
arkadaşlar 3 gün önce görüşmeye girdim ve adam kayırma fazlasıyla gördüm telefonla görüşmeye gelicek kişiler farklı odalarda girdi ve görüşme çok tuaftı sizin nasıldı acaba
ik görevlileri soru sormayı bilmiyodu hatta konusamıyodu
hoca biraz deli gibiydi hiç böyle beklemiyodum
1886 YILINDA kuruldu deddim sorduklarında ve osmanlı zamanında kurulmuştr vs dedim bi ik vardı mal afedersiniz sanli ben 1986 demiş gibi 1866ııı dedi sanki 1966 da osmanlı cumhuriyet vardı gerizekalı yani kısacası görüşmenın ortasında çıkmadıgım için pişöman oldum okadar emek ver ve adam kayırıp onları alsınar YAZIKK -
BEN PEK ÜMİTLİ DEGİLİM AÇIKCASI HOCA DİKSİYONUN ÇOK GÜZEL DİYO İK ARAYA GİRİYO YANİ ELENDİGİMİ NEDENSE GİRDİKTEN HEMEN SONRA ANLADIM BURDAN SADECE KIZILAYA SESLENİYORUM GENÇLERİN HAKLARINI YEMEYIN
GÖRÜŞME ESNASINDA İK OLDUGUNA ŞÜPHE DUYDUGUM KİŞİ GÖRÜŞMENİN ORTASINDA DIŞARI ÇIKTI BEN BÖYLE GÖRÜŞMEYİ EN BASİT HASTANEDE YAPMAMISTIM ADAM KAYIRARAK ADAM ALINMAZ -
@laboratuvarm benim görüşmem de rahattı mesleki becerilere dayalı değildi tabi ara ara iş koşulları hakkında konuşuldu yarım aaat kadar sürdü bilmiyorum ne olıcak hayırlısı
-
@ilknr hayırlısı tabi ama adam kayırma fazla
-
@laboratuvarm bende 3 gün önce istanbulda girdim mülakta siz nerde girdiniz acaba aynı kişiler miydi merak ettim. Benim mülakatımda öyle bir hava yoktu sohbet havasında samimi bir ortamdı
-
merhaba arkadaşlar kbkp 2019-1 online değerlendirme sınavına girip hala olumlu ya da olumsuz sonuç alamayan ben gibi bekleyenler var mı acaba?
-
@aristofeneri Maalesef ben de hala beklemedeyim.
-
@ilknr mülakatta alan bilgisiyle ilgili sorular sorulmadı mi geçen sene ki alımda bayağı zorlamışlar alanla ilgili sorular sormuslar
-
@derca ben deneyimim olmadığını sadece stajımı kan merkezinde yaptığımdan bahsettin bunun üzerine orda neler yaptığımı sordular anlattım bana tek soruları damara kaç derece açı ile girersin oldu bu kadar sonrasında hayatımla ilgili gelecekle ilgili sohbet ettik
-
@aristofeneri ben de bekliyorum. Hicbir haber yok arkadasim. Olmadi sanirim. Simdiye kalmazdi diye dusunuyorum. Icimde hala umut var olmadi yazisi gelmedigi icin. Psikilojik siddet görüyoruz resmen
-
@aristofeneri olumsuz dönüşler yapılmaya başlanmış sanırım bi kaç kişiden öyle duydum. Fakat bana herhangi olumlu ya da olumsuz dönüş yapılmadı arıycam yarın bakalım net bişey söylerler inşallah
-
@onurkoseoglu slm mülakatla mi ilgili olumsuz dönüşler olmuş yoksa online sınav sonrası mi bilgi verebilir misiniz rica etsem bende bekliyorum
-
@şahin mülakata girenlerle alakalı bilgim yok, mülakat daveti bekleyenlere olumsuz dönüş yapılmış çevremde bi kaç kişiye.
-
Merhaba arkadaşlar bir sonraki flebotomist alımı hakkında bir bilginiz var mı ?
-
arkadaşlar gençlik çalışanı için çagırılan kimse yok mu acaba ?
-
@onurkoseoglu tsk ediyorum
-
@alya valla sızı kırmak yada üzmek istemem ama mülakatlar bitti ayın 5 inde diye watsapp grubunda konuşulan bu
-
Ben de aynısını düşünüyorum. Atı alan üsküdarı gecti biz yaya kaldik gibi duruyor ama yine de bi umut
-
-
@tulypa merhaba mülakat sonrası dönüş aldınız mı?