kızılay personel alımı 2019
-
Bana malesef mail mesaj gelmedi
-
Vala biz burda derdimize yanalim millet face grubunda cosmus gitmis bir coknkis cagrilmis sinavlari iyi gecmis mulakatbteri tarihi bellli resmen iki qydir ugrasiyorum ve sonuc
-
@feyzaa hangi meslek grubundan davet aldınız? Teknike olarak başvuran arkadaşlardan da mülakata davet edilen olmus sanırım, flebotomiden haber alan var mı?
Siz ne kadar süre önce sınava katılmıştınız?
Başvurunuz ne zaman yapılmıştı? -
@esra001 Flebotomist / Laboratuvar Teknikeri için başvuru yapmıştım. 10.03 tarihinde saat 9da sınava girdim bugün mesaj ve mail geldi. başvurumu ocak ayında yapmıştım daha yeni ilandı sürekli takip ettiğim için hemen başvuru yapmıştım
-
Ümitvari olmalıyız arkadaşım bak ne güzel haberler dolanıyor ortalıkta, belki bizimde şansımız dönüverir birden,ben her ne kadar berbat bir sınav geçirmiş olsamda, olumlu beklentiler içerisindeyim @hemsiremerve İnşallah sabrın sınırlarını zorlayacak kadar çok bekletmezler.
-
@feyzaa Ben başvuru sürecinin sonlarına doğru yapmıştım tercihimi,başvuruyu önce yapmak bi avantaj mı kızılayda?
bide mülakat davetinin tercih edilen çalışma alanıyla bir ilgisi olabilir mi? Öncelik olarak sorulduğu için cevaplamıştım, siz şehir tercihi yapmış mıydınız? -
@esra001 sınav sonucunun olumsuz olmasıyla ilgili geri dönüş alan var mı?
-
@esra001 önce başvuru yapmak avantaj mı bilmiyorum bende ama burada öyle okumuştum belirteyim dedim. şehir tercihi zaten başvuruda yoktu Türkiye geneli yazıyordu. CV kısmında da ben tüm Türkiye olur işaretlemiştim hazırlarken onunda bir faydası olmuş mudur bilmiyorum.
-
@feyzaa size mesaj gelmeden önce referanslarınız aranmış mı?
-
@esra001 facebook grubunda geçen sene olumsuzda olsa geri dönüş yapmışlardı yazmışlar inşallah sizede olumlu dönüş olur
-
@ozlemb onu hiç bilmiyorum, okuldaki iki öğretmenimi yazmıştım arayıp söylemedim de bilmiyorum yani
bir kişi ama mülakattan sonra referanslarım arandı yazmıştı burada belki o zaman ararlar -
@feyzaa aynı bölüm için tek bir mülakat tarihimi veriliyor bilginiz var mı, yeniden mülakata çağrılan olur mu dersiniz ?
-
@feyzaa Ben ilan yayınlandığı gibi bikac dakika içinde başvuru yapmıştım ama değerlendirmeye dahi alinmadim
-
@derca üzücü neye göre değerlendirme yapıyolar acaba ?
-
@feyzaa labaratuar alan sınavı çok etkili mi acaba nasıl geçmişti, kaç netiniz var,benim sınavda labaratuar dışındaki bölümler fena değildi ama son bölüm oldukça kötüydü, herşeyde var bir hayır..
Sorularımı yanıtsız bırakmadığınız için teşekkürler. -
Banada mail gelmedi alan bilgisi benim çok iyi geçmişti 18 sorudan net emindim 2 tanesinin yanlış olduğuna emindim. Olumlu bi sonuç bekliyodum ama işte..
facebookta bi çok kişiye mail gitmiş, yarın mailler gitmeye devam eder belki demişler. Umarım devam eder ve umarım mail gelir -
@esra001 onu bende merak ediyorum tüm şartları sagliyordum ama degerlendirmeye alinmadim
-
Günaydın arkadaşlar bende yarın için mülakat daveti aldım (Flebotomi/Lab)
-
@zeynep00 hayırlı olsun. Sizin görüşmeniz hangi ilde yapılacak
-
@ozlemb teşekkür ederim Ankara’da olcak mülakat bende Ankara’da yaşıyorum.