kızılay personel alımı 2019
-
@hemsir33 hayırlısı olsun bende ilanı kacirmisim bende başvuru yapacaktım geçti
-
@kzly35 sınavda ne sorduklari konusunda hiçbir bilgim yok ama sadece çok kolay olduğunu duydum cumartesiden sonra ne sorduklarini burdan yazarmisiniz
-
Bu uzmanlik açık pozisyonlar var.onlara hiç basvuran olmadimi arkadaslar.onlardaki alımlar acaba nasıl oluyor.
-
Sınava giren bir bilgisi olan var mı aranızda acaba arkadaşlar
-
@kzly35 sinav goruntulu sisteme girin bakin mailden tek tek bes baslik altinda sinav toplanmis
-
@sadiksimsek biralara bizim girdigimiz gibi cok rahar insannkaynaklarida bakabilir ve coginuzun adi soyadi belli bence burdan bole seyler yazmayin hata silin bu yorumu cunku turknkziilayi en cokkkkk buna dikakt ediyo hak gecmemesine torpil olmamasina hayirlisi hakkimzoda beni yanlis anlamayin...
-
@sadiksimsek tabi ki yazarız. Bizden sonra girecek olan arkadaşlarda bilgilensin diye. Sayısal, sözel, soyut kavrama, genel kültür ve alan bilgisi soruları olucakmış. 100 dk 100 soru. Ardından 80 soruluk kişilik envanteri soruları olucakmış. Sınav sırasında kamera kayıt alıcak. Bu şekilde. Bakalım bizde merakla yarını bekliyoruz. Kolay olduğunu duydum ama bilemiyorum..
-
@lbrnt Henüz girmedik. Süreci başlayan herkesin sınavı yarın yani Cumartesi sabah 10da. Sınav sonrası deneyimlerimizi burada paylaşırızz
-
Yarın sınavı olan arkadaşlara başarılar dilerim
Kazanım personeli için mail alan varmı -
@eclectus tesekkur ederiz herkes icin hayirlisi insalllah
-
@eclectus ben de almadım mail iletişimde kalalım:)
-
@ozlemb, içinde söyledi: kızılay personel alımı 2019
@eclectus ben de almadım mail iletişimde kalalım:)
umarım haftaya bizede gelir
-
-
@ozlemb, içinde söyledi: kızılay personel alımı 2019
@eclectus @aspasha cevap vermedi acaba online sınava katıldı mı o da
Sanmıyorum
-
Arkadaslar iyi aksamlar mulakati yapilip donus alan oldu
-
@sariyer hangi pozisyon icin donus yapildi?
-
@ozlemb merhabalar
Dönor kazanım için yanlızca bir ön mülakat birde detaylı mülakattan geçtik. Cv lerinizi kızılay kariyer üzerinden yapmanız daha güzel olacaktır . -
Genclerrrr heyecann varmiiii YARINNN SINAVVV VARRRRRRR HEMDE UPUZUNNNN BIR SINAV...
-
Yarin Sinava girecek herkese basarilar diliyorum,herkesin hakkinda hayirlisi olsun .
-
@eclectus insallah ya artik sira bize de gelsin.