kızılay personel alımı 2019
-
@hemsiremerve başarılar yarınki sinav için.
-
@hemsiremerve uzun süredir Kızılay'ı takip eden birisi olarak flebotomist için 15 ocakta ki ilandan bir önceki ilanı ne zaman acmislardi bilginiz varmı bu ilan kaçtı fakat ona göre diğer ilanı ne zaman açarlar onu düşünüyorum
-
@sadiksimsek tezekkurler
-
@sadiksimsek haberim yok ama sanirim 2 ay filan once ocaktan 2 ay once ama yaniliyor olabilirim.. onu bende gormedim ve basvuramadim
-
Değerlendirme testine giriş yapamıyorum zannedersem yoğunluktan sistem kaldıramadı. Giriş yapabilen var mı ?
-
@hemsir33 ben ilk 3 soruyu gördüm sistem gitti
-
@sedaberat hiç soru göremedik malesef hrpeak sitesinden yardım ıcın bağlandım fakat cevap yazan yok muhtemelen sınavı baska bır tarıhte tekrardan yaparlar dıye dusunuyorum
-
@hemsir33 evet bende yardım için yazdım ama donmediler
-
@hemsir33 bende giremiyorum hatta başla
dım 10 soru yapıp attı sistem -
@hemsir33 ben yardım için bile bağlanamadım sisteme tek umudum yeniden sınav tarihi vermeleri
-
@aristofeneri mail gelmiş teknik sıkıntı var diye
-
@sedaberat sanırım sınav ertelenecektir.
-
tekrardan denerken 10 soru cevaplayabildim sonra sıstem tekrardan gıttı. Evet emaıl gondermısler ve 11:40 a kadar olan süreyi bu gece 23:55 olarak degıstırmısler tabı o kadar ınsana aynı gun aynı saat verılırse bunların yasanması cok normal
-
Arakadaslar ben sınavı bitirdim soruları değiştirmişler çok zor yapmışlar. Şuan mail geldi mülakata çağırıyorlar online
-
@boreas7, içinde söyledi: kızılay personel alımı 2019
Arakadaslar ben sınavı bitirdim soruları değiştirmişler çok zor yapmışlar. Şuan mail geldi mülakata çağırıyorlar online
tebrikler hocam . cevabı ısaretlıyoruz sure halen ılerlıyor ekran degısmıyor sistem yavas anlamıs degılım tum soruları gormeden sure bıttı zaten
-
Arkadaslar mail gelmis evet ama yinede girilmiyor
-
@boreas7 siz hangi sehir
-
Napacaģizzz yaaaaa cok uzgunum perisan oldum valahi halen girilmiyo
-
@boreas7 bu kadar insan sınava girememişken teknik sıkıntılardan sizin bitirip ki hala süre devam ederken mülakat daveti biraz enteresan ve düşündürücü yanlış anlamayın ama yine de tebrikler.
-
@aristofeneri bununşole bir aciklamasi olabilir farkli bir yoldan internete baglanmak yada oldugu sehir icin tek basvuri olabilir die dusundum yada bilmiyorum yani sinav bitmeden bitirio bide sorular degismis bide zormus nasi yani bennhalen giremiyorum