İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı
-
@aslan-reyiz lisans mı?
-
@1İşsizz evet
-
Sinir katsayım gerildi sisteme fotoğraf yüklemek çok sıkıntı çareyi paintte yeniden boyutlandırarak buldum
-
Fotoğrafınız başarılı şekilde yüklendi deniliyor. Sonra çok fazla sayfa açık diye hata veriyor. Aynı şekilde olan var mı?
-
Kamu yonetimi mezunlari da basvuru oluyor degil mis arkadaslar buro personeli diyorum ozle cartlar tasimiyor deniyor neden olmuyor acaba
-
arkadaşlar fotoğrafı nasıl yaptınız elli tane program denedim paint denedim yine olmadı
-
@rintintin sorun tam olarak nedir? Belki faydam olabilir diye soruyorum.
-
arkasaşlar basvuruda çalışma yeri bilgisinde bir sey mi işaretlicez ilerleyemedim?
-
arkadaşlar yök ten gelen mezun okul bilgisinde hata oldu diyor bilgilerim cıkmıyor kendim mi girmeliyim bilgileri?
-
@evandro bende fotoğrafımı yüklediğimde başarılı şekilde yüklemdi diyor. Sonra ilerleye bastığımda birden çok sayfada açık diye hata veriyor
-
@rintintin mobilden image converter ile jpg ye çevirebilirsiniz eğer başka uzantıysa. Sadece jpg yi kabul ediyor çünkü. Daha sonra fotoğraf boyutlandırma diye program var onunlada 600-800 ü seçip o şekilde kaydedin. Bu şekilde yüklüyor. Bahsettiğim iki programı google playden indirebilirsiniz.
-
@sim boyut ve fotoğraf uzantısı detaylarını kontrol edin akabinde eminseniz tarayıcı geçmişini tamamıyla temizleyip tekrar deneyin.
-
arkadaşlar burada gösterdim bu şekilde yapabilirsiniz
https://hizliresim.com/y618Ly -
@evandro hocam teşekkür ederim hallettim sağolun düşündüğünüz için
-
@mrnobody teşekkür ederim hocam hallettim sağolun bilgiler için
-
Çıktıyı alıp nereye onaylatıyoruz? Arşiv vs için formu nerede, ne zaman doldurmamız lazım?
-
@sınavkolikk ben yazdım hocam. Sizin puan kaç?
-
Başvuru formunu 2 sayfa olarak çıkardı sizde de öylemi
-
arkadaşlar ben fotoğraf yükledim ama herhangi bir vesikalık fotoğrafımı ekledim. arka fon beyaz değil, kıyafetim de beyaz değil. baştan çekilmek zorunda mıyım
benimle aynı durumda olan var mı? -
85 puanla il tercihi yapamıyorum. istanbul yapmayı düşünüyorum ama onda da yığılma olur mu diye panik oldum