İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı
-
82.68 e gelme olasılığı nedir?
-
il tercihide önemli ama 80 kadar düşer diye tahmin ediyorum
-
@north-remembers teşekkür ederim arkadaşlar değerli görüşleriniz için. Cümlemiz için hayırlısı olsun.
-
Yayın politikası gereği kaldırılmıştır.
-
2016 puanıyla yapılan 2018 alımı en düşük 82yi görmüş. Bence bu alım da da yüksek kapatma riski var.
-
@eko0852 kardeşim sana merkezi atama gelir ama bunu da deneyebilirsin merkezi atama temmuzda olacak .İstifa edersin merkezi kazanır oraya geçersin.
-
84.04 ile samsun yazacam .Bir ihtimal gelir belki deneyelim.
-
84,50 ile Aydın gelir mi acaba lisans büro yönetimi ?
-
p3 puanıyla 2018 sonrası az alım yapıldı o yüzden yüksek kapatabilir.
-
88 puanla başvursam mı bilmiyorum guy ve dguy mülakatı bekliyorum aralıkta merkeziden atanamadım temmuzda olur mu onu da bilmiyorum işsizlik de çok koyuyo 7 sene oluyo artık arkadaşlar fikir verir misiniz bana da
-
P3 puanı ile atama bekleyenler için inşallah KYK yurt yönetim memuru alımı da yakındır. Bundan sekseniz onu bekleyin. P3 atama dönemleri başladı dostlar.
-
2018 yılındaki atamalara ilişkin taban puanlar:
-
@antimülakat Adalet bakanlığı, KYK ve PTT personel alımı veya memur alımı ilanları yakındır.
-
Çok düşeceğini sanmıyorum açıkçası çok bir alım olmadı zaten.
-
iyi aksamlar arkadaslar tum illerde 80 uzeri kapatmis 79 ile sansim var mi acaba
-
@antimülakat hocam gümrük yakin midir acaba 81 puanla en olasi muhafaza gibi geliyor bana
-
@fatmagul benim de 79 ama pek şansımız olmadığı aşikar yine de başvuru yapın derim
-
@y-oguz90 gümrük için bilemiyorum hocam. Bakanlıkta hala taşlar oturmadı gibi. Şu dönemde ilan gelir mi derseniz emin değilim.
-
arkadaşlar bu alımda ki memurlar ın yapacagı iş nedir cagrı merkezinde telefona mı bakılacak ya da orada başka bir iş mi yapılacak
-
@tolga80 hocam nüfus müdürlüğü vs gibi yerlerde gördüğümüz işleri yapanlar hep büro personeli, muhtemelen bunlarda evrak işi, arşivleme, telefona bakma vs gibi işleri yapacaklar.