İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı
-
@sim kaç puan ile istanbul yapmıştınız ona göre tercih edeyim bu sefer hocam
-
@north-remembers taban puanlar guy gibi olabilir surpriz iller gormustuk izmir gibi
-
@sim anliyorum hocam keske diyebilsek surasi su puanla kapatir diye..herkes kendi ilini tercih eder buyuk ihtimal maastan dolayi
-
@olursaolur ne güzel olurdu İzmir
-
taban puan sorumlumuz @Antimülakat bir liste hazırlamıştı https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/icisleri-bakanligi-buro-personeli-taban-puanlari-2017-h2841.html
-
@evandro çok teşekkürler
-
@north-remembers 75.69 gelir mi ki daha önceki alım 80 üzeri kapatmıştı hep yanlış hatırlamıyorsam:(
-
@kaymakamiye işte hiç bilmiyorum hocam en son alımda "2017" Gümüşhane 79 ile kapatmış. Şimdi kpss sonrası merkezi atama malum yüksek kapattı b grubu yeni alım iski oldu ama mülakatlar açıklanmadı 26 şubata kadar açıklanırsa inşallah bence bir umut var 78 de benim puanım her şey kısmet öngörü yapamıyorum ️
-
Başvurular ne zaman başlıyor beyler , ilanı okudum 2 defa göremedim
-
Arkadaslar maaş brüt 2650 yazılmış net i asgari ücret gibi bişey yapmıyor mu bilen detaylı anlatır mi
-
@jamiryoo hocam maaş sitemi biraz farklı yani çıplak maaş asgari kadar ama diğer ödemelerle 3.000 TL üstü bir paraya denk geliyor.
-
@kml o yan ödemeleri çalışma koşullarını vs çalışan bir arkadas anlatırsa birinci elden net bilgi daha iyi olur
-
@mehmetkvl 21 26 şubat arası
-
Arkadaşlar ilave gelirlerle birlikte 4 bin TL civarında bir maaş aldıklarını düşünüyorum. Sadece maaş olduğunu düşünmeyin, mesai ücreti vs. de dahil edin.
-
@north-remembers anladım teşekkürler hakkımızda hayırlısı 75 e ineceğini sanmıyorum ama yine de başvuralım şans:)
-
@north-remembers Arkadaşlar sizlere fikir danışmak istiyorum. Kpss p3 puanım 89,99. Uzman kadrolarına başvurdum şimdiye kadar fakat olmadı, malumunuz kadro ilanları da bıçak gibi kesildi. Merkezi atama tercihi yapacağım sonraki dönemde, sizce sözleşmeli pozisyona başvurmak mantıklı olur mu ? Şimdiden fikirlerini beyan eden arkadaşlarıma teşekkür ederim.
-
@eko0852 elbette mantikli olur merkezi atamaya kac ay var daha.. bos durmak yerine sansinizi deneyin sonra yine tercih yapar gecersiniz hangi il olursa
-
@olursaolur Anladığım kadarıyla sözleşmeyi feshetmek merkezi atama tercihleri için engel olmuyor , bekleme süresi yok yani ? Teşekkür ederim fikir verdiğiniz için.
-
@eko0852 olmuyor diye biliyorum hocam hakkinizda hayirlisi olsun
-
@eko0852 hocam benim hiçbir fikrim yok sözleşmeli ve merkezi atama konusunda forumdan takip ettiklerim sadece ama puanınız gayet iyi tercih yaparsanız gelecektir elbet derim