İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı
-
@kamuguy bekledim yine olmadi.
-
@ultrasfelicita hocam yazdır tıklayın pdf olarak kaydedin sonra bilgisayardan pdf çıkarmayı deneyin ben öyle yaptım
-
Ben boyle bir sacmalik gormedim ya halen kendilerindr problem olmadigini savunabiliyorlar.Bir senedir basvuru yapiyorum cikti aliyorum boyle sorunlarla karsilasmadim.He sorun bende.
-
ben alamadım arkadaşlar hiçbir türlü gitti başvuru
-
Bölüm şartı olmadığı zaman böyle oluyor
-
@ultrasfelicita arkadaşlar farklı bir telefon veya bilgisayar deneyin. O zaman düzelir kaydedebilirsiniz.
-
Eğer bu sözleşmeli personel ilanına 63 bin kişi başvurduysa, benim için resmen kpss bitmiştir. Özele yönelme vakti.
-
@cyberthought özelde de iş yok ki hocam günde yüzlerce başvuru yapıyorum dönüş yok bir ümit vakıfbank sınavına hazırlanıyorum ne hale geldi artık devlet memuru olmak çok zor.
-
son 4 saat sistemi beklemekle geçti. onu da yapamadan sistem kapandı. benimle aynı durumda olan var mı?
-
Arkadaslar is talep formunu aldiktan sonraki surec nasil olcak acaba sonuclarin aciklanmasi ne zaman olur ki
-
@kamuguy 21 martta listeler açıklanacak daha sonra belirtilen tarihlerde evrak teslimi olacak
-
Hocam B grubu alım duyumunuz veya bilgi sahibi olduğunuz yakın bir ilan yok mu? A grubu için sağolsun pareto’dan yakın ilanları duyabiliyoruz B grubu için de sizlerden bekliyoruz @Antimülakat
-
@gokihannn hocam Ticaret Bakanlığı değil ama KYK bekliyoruz.
-
lisans Sakarya tercihi yapan varmı? ?
-
@antimülakat kyk lisans kaç kişi olur hocam ?
-
@antimülakat hocam gümrük kazananların çoğu a grubuna geçiş yapıcak,1250 kişiden zaten en fazla 900 kişi alınmış,bunun yarısı da böle gitse yüklü alım olabilir sankim.Doğu da zaten kimse durmuyor,en çok ihtiyaç ordaymış.
-
@antimülakat başka çeşitlendireceğiniz ilan var mı? Açıkçası merak edenler için umut olması açısından ek olarak bireysel bir sorum olacak 86.70 uluslararası iliskiler Aralık atamasına yeter mi?
-
@pokuhantes cok tesekkur ederim hocam verdiginiz bilgiler icin
-
@antimülakat seçimden önce mi tahminen hocam ya da beklenti diyelim
-
@Antimülakat Hocam iyi akşamlar. KYK seçimden önce gelir mi ? 2019 alımında yaklaşık kaç kontenjan olur tahmini ?