15ŞubatSevgilisizlerGünü
-
millet sevgilisiyle 14 şubatta takılırken bir gün bekleyip ertesi gün bekarlar olarak 15 şubatta sevgilisizler günü kutlayalım hep beraber
-
hocam 15'ine kalırsak nispet yapar gibi olur. 13'ünde kutlayalım bence daha etkili olur
-
14 şubat çok yapmacık geliyor aynı şekilde yılbaşı da bir gün belirleyip bir şey kutlamak çok saçma gliyor bana.
-
sevgilim yok rahatım.
-
14 Şubat da neymiş hala kutlayan var mı? Ahahsshshshsj
-
@north-remembers 14 Kubat'tır dostum o, şubat olsa duramazdık
-
@paretowilfredo alemsiniz üstadım moralim bozuktu kahkaha attım
-
14 Kara Şubat'tır o. 14 Kubat olsa duramazsın @paretowilfredo . Çılgınlar gibi alış veriş yapalım.
-
@antimülakat Kapitalizm kazandı
-
@paretowilfredo ama olmaz böyle, kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi, kütüphaneden kovucaklar benı
-
Arkadaşlar şu günün telifini alalım da her yıl kutlayalım ya..zira bu kurum sınavlarından evleneceğimiz falan yok
-
Arkadas kizilay basligina bakiyorum pelinsu ecemsu berilsu yasminsu mervesu bizim basliga bakiyorum betonsaban kazmaa tukendikagrubu guymagduru kpssabagimlisi vs vs iibf nin yuzu hic mi bir yerde gulmez
-
@north-remembers @Tükendikagrubu hep böyle gülelim dostlar, gülmek dünyanın en güzel en devrimci eylemidir
-
@paretowilfredo çok haklısınız ne demiş Sezen Aksu; "Gülümse, hadi gülümse bulutlar gitsin..."
-
@lion beni ayrı tutmuşsunuz teşekkürler
-
15 Şubat sap gezenler günü olarak da bilinir.
-
14 Şubat , fazla bu konuyu açma Kapat
-
@lion gülmüyor dostum
-
14 şubatın hükmü bittiğinde bizim ki başlar, güzel fikir bence
-
@lion, içinde söyledi: 15ŞubatSevgilisizlerGünü
Arkadas kizilay basligina bakiyorum pelinsu ecemsu berilsu yasminsu mervesu bizim basliga bakiyorum betonsaban kazmaa tukendikagrubu guymagduru kpssabagimlisi vs vs iibf nin yuzu hic mi bir yerde gulmez
Dostum yalnız tekrar okudum da ibretlik tespit olmuş bu Var ol.